tiistai 18. lokakuuta 2011

Äidin uusi tissi!

Jokunen viikko sitten sattui aika hauska juttu. Olin tilannut Sokoksen verkkokaupasta jotain tavaroita ja pakkauslaatikko pyöri ruokailutilan lattialla kun kuopus tuli koulusta. Laatikko oli jo muuten tyhjennetty, mutta pakkauksen pehmikkeenä käytetty Fill- Air oli vielä laatikossa. Kuopus nappasi sen laatikosta ja tokaisi innoissaan:  "Äiti onko tässä sinun uusi tissi!?"  Niin hellyyttävää ja samalla hervottoman hauskaa.


Mukavaa tiistaita kaikille!



Puuterihuisku



4 kommenttia:

  1. Hei Huiskunen!

    Käyn aina silloin tällöin lukemassa viehättävää blogiasi. Nyt oli pakko kommentoida kun Fill-Air -tissisi kirvoitti niin remakan naurun.

    Kirjoitat mukavasti ja elämänmakuisesti. Uskon, että sinun asenteellasi pää pysyy mainiosti pinnalla. Itselläni on enää kaksi säteilykertaa jäljellä – kohta kahdeksan kuukautta on kulunut siitä kun sain kuulla kohtaloni. Aika siis kuluu kuin siivillä syöpäpotilaallakin. ;)

    Tsemppiä sinulle matkallasi!

    Lämpimästi halaten
    Tintina

    VastaaPoista
  2. Heippa Tintina! Kiva kun jätit kommenttia ♥
    Mukava kuulla vähän ketä täällä oikein käy kurkistelemassa, ja etten ihan itsekseni täällä höpise =) Tsemppiä Sinullekkin vielä viimeisiin hoitoihin, minä vasta odottelen, että pääsisin niitä aloittamaan. Virtuaali hali täältäkin ♥

    VastaaPoista
  3. hahaa :D huippu!!!
    ja minä oon samaa mieltä kuin ensimmäinen kommentoija sun asenteesta , tuolla sä pärjäät, oot ihan rock ♥
    -S

    VastaaPoista
  4. Ihan käsittämätöntä, että tästäkin postauksesta on jo se kolme vuotta. Ja joka kerta ku näen tuollaisen pehmukkeen tulee tää postaus mieleen! Tää oli niin hauska juttu! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)