keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Leukkareita kasvattelemassa

Niinhän siinä sitten kävi että eilen aamuna alkoi nousta kuume, juuri kun ennätin täälläkin hehkuttamaan että on jo parempi mieli  ja olo =(
Kuume alkoi eilen aamulla nousta ja koska päätä särki napsin särkylääkkeittä pitkin päivää asiaa sen kummemmin ajattelematta. Illalla kuume kipusi sitten yli 38 asteeseen kaikista lääkkeistä huolimatta. Soitin sitten päivystykseen ja käskivät heti tulla sinne. Mies oli iltavuorossa töissä ja lapset jo nukkumassa joten odottelin ensin  miehen kotiin, otin taxin ja alle ajoin tunnin matkan sairaalalle. Otettiin verikokeita, pissanäyte ja keuhkokuvat. Tulehdusarvot olivat koholla ja leukkarit vaan 1,0. Päivystyksessä aloitettiin sitten i.v antibiootti  ja vihdoin kello 2.30 pääsin osastolle.



Aamulla kontrolloitiin veriarvot ja leukkarit olivat edelleen laskeneet ja CRP noussut. Vaihdettiin toiset antibiootit, nyt siis kahta eri antibioottia tilalle ja aloitettiin pistoshoito leukosyyttien kasvattamiseksi. Vastustuskykyni on nyt ihan nollassa ja kotiin ei kannata kuuleamma  haikailla ennen kuin arvot saadaan parempaan suuntaan.



Huomenaamulla siis kontrolloidaan taas veriarvoja. Pitäkää peukkuja, että suunta on parempaan!

                                                                     Puuterihuisku

1 kommentti:

Kiitos kivasta kommentistasi =)