tiistai 13. maaliskuuta 2012

100. bloggaus

Huomasin juuri, että tämä on sadas tänne tekemäni bloggaus. Aivan huisia! Tiedättekö mikä myös on huisia?! Se, että huomenna astun toivottavasti viimeistä kertaa eläissäni lääketiputusyksikön ovesta ja saan viimeisen sytostaattini!!! Vielä viimeiset sivuoireet ja sitten se olisi siltä ohin ohitse. Yllättävän nopeasti aika kuitenkin meni ja uskallan ehkä tässä vaiheessa jo sanoa, ettei ollut ihan niin hirveää kuin olin sen pelännyt olevan.


  Huomenna käyn myös tapaamassa onkologiani ja suunnittelemme sädehoitojen aloitusta. Luulen, että pääsiäisen jälkeen ne sitten alkavat. Hieman jännittää mitä kaikkea ne sitten tuovat tulleessaan...


En ole muistanut kuvata teille niitä uusia hattujani niin kuin edellisessä postauksessani lupasin, mutta tulossa on :)

Kulmakarvat ovat entisestään harventuneet, mutta ahkerasti olen niitä kynällä piirtänyt. Hiukset ovat ehkä alkaneet kasvaa jälleen hieman tummempaa. En osaa kyllä sanoa, että kasvaako ne yhtään tiheämmin. Vaikea sanoa kun niitä itse joka päivä silmäilee. Tänään uskaltauduin jopa postilaatikolle ilman pipoa ;)4 kommenttia:

 1. Onnea sadannesta bloggauksesta ja toivottavasti viimeisestä sytostaattihoidosta... !!!

  VastaaPoista
 2. Jaksaa, jaksaa vielä nämä sivuoireet ja sitten pahin on ohi. Sädehoito on helpompi juttu - paitsi sitten loppumetreillä alkaa kyllä se jokapäiväinen ramppaaminen todella kypsyttää. Ja sininen Betnovate on kova sana heti alusta alkaen. Voimia toipumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä jaksaa =) Minulla on tunnin matka suuntaansa sinne sädehoitoon, varmasti viiden viikon jälkeen tietää kulkeneensa :) Onneksi päivät pitenee koko ajan ja pahimmat liukkaat alkaa olla ohitse.

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi =)