lauantai 3. joulukuuta 2011

♥ Home sweet home ♥

Ihanaa!  Pääsin eilen iltapäivästä kotiin.  Aivan mahtavaa olla kotona! Nukkua omassa sängyssä, käyttää omia töppösiä ja mikä parasta saada oikeaa ruokaa. Sairaalan ruuasta kun lähti ruoka ihan katsomalla ;)



Leukkari ja neutrofiili arvot paranivat kummasti ja CRP:kin oli kääntynyt laskuun. I.v antibiottia pitää jatkaa kuitenkin vielä ainakin viikonlopun yli. Maanantaina käyn sitten verikokeessa ja jos tulehdusarvot ovat hyvin laskeneet pääsen tipasta eroon ja antibiootit jatkuu suun kautta.  Kotisairaala tulee tiputtamaan antibiootit tänään ja huomenna. Aivan loistavaa että tuo tiputushomma saatiin järjestettyä tuota kautta niin ei tarvinnut jäädä enää viikonlopun yli sairaalaan.



Eilen jouduttiin sairaalassa laittamaan vielä uusi tippa kun kämmenselkä alkoi olemaan ärtyneeen näköinen. Hoitaja yritti viisi kertaa laittaa tippaa siinä onnistumatta. Vekkulit suonet minulla! Sitten soitettiin anestesialääkäri paikaille ja hän nappasi tipan ranteeseen sellaiseen pikku suoneen. Pikkasen ärsyttävä paikka tipalle! Haittaa aika tavalla käden käyttöä ja nyt jännään kestääkö suoni kaikki viikonlopun tiputukset.  Ei mikään kiva nakki nimittäin kotisairaanhoitajalle varmasti tuon tipan vaihtaminen!  Mutta nyt alan odottelemaan hoitajaa saapuvaksi :) Ihanaa lauantaita kaikille!

                                                              ♥

                                                    Puuterihuisku

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla, ttä olet päässyt kotiin :) Aika mahtavaa kun tiputus järjestetään noin kotiin, sairaala ei tosiaan ole mikään mieltä ylentävin paikka hengailla... Tsemppiä taas, hyviä vointeja :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)