tiistai 13. syyskuuta 2011

Kainalosta roikkuu edelleen dreenipussukka, ja kylläpä alkaa letku ottaa jo aivoon! Kiristelee kainalossa välillä niin vietävästi ja edelleenkään ei voi nukkua kuin selällään.  Dreeni vetää rintaa kainalon puolelta ihan kuopalle.
Jos vuoto ei ole huomisaamuun mennessä tyrehtynyt alle sallitun rajan, sitten konsultoidaan kirurgia. Toivoisin niin että putken saisi jo huomenna poistaa. Olo helpotti huomattavasti rintakehältä kun sai rintadreenin pois ja luulen, että kainaloalueen kiristyskin helpottaisi kun saisi vaan tuon letkun pois. Itse kainaloahan ei kuitenkaan tarvinnut operoida.                                                                    (Kuva)

Uloskin voisi voimien sallimissa rajoissa mennä kun ei olisi tuota "tyylikästä syksykassia".
Koti on muuttunut melkoiseksi kukkakaupaksi. Ystävät ja sukulaiset ovat ilahduttaneet toipilasta toinen toistaan ihanimmilla kukkasilla, ja niitä on ripoteltu ympäri taloa.
Anopilta ja appiukolta sain suloisen lintuasetelman, joka sopiikin hyvin tänne blogin väreihin =)Terkuin letkukainalo,

Puuterihuisku2 kommenttia:

  1. Miksi ihmeessä kainalossa se dreeni edes on, jos siellä ei mitään ole tehty? Ota yhteyttä hoitopaikkaan, jos olo on kivulias, ei kannata kipulääkkeitä juuri leikattuna säästellä.
    Parempaa vointia pian! rk

    VastaaPoista
  2. rk: Dreeni on itse asiassa tuossa rinnassa kainalon puoleisella syrjällä, mutta nipistely tuntuu kainalossa saakka. Huomenna otan yhteyttä hoitavaan kirurgiin jos vuoto ei siihen mennessä ole lakannut. Pitäkää peukkuja, että vuoto tyrehtyisi =)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)