perjantai 30. syyskuuta 2011

Feeling sad

Kävin tänään leikkauksen jälkitarkastuksessa ja kuulemassa patologin lausunnon.
Ensin hyvät uutiset!  Haava on kuulemma parantunut hyvin, vaikka itse epäilinkin miten se näin tursuilee ja kiristelee. Naurettiin jopa miehen kanssa, että lääkäriltä on tainnut kumihansikas pudota haavan sisään =)   Kasvain on lisäksi saatu riittävällä marginaalilla poistettua.

Sitten ne huonot uutiset! Vartiaimusolmukkeet olivat puhtaat, mutta sattuma löydöksenä otetussa yhdessä "kylmässä" imusolmukkeessa oli metastasointi, eli tiedossa on siis vielä kaínalon imusolmukkeiden poisto! Kyllä ottaa pannuun, ei voi muuta sanoa. Edessä siis toinen operaatio ja siitä toipuminen.  Minä kun olin ollut niin tyytyväinen ettei kainaloa tarvinnut rinnanpoiston yhteydessä ronkkia.


                                                                 

Onkologin lausunto ei vielä ollut valmistunut, ja  muista hoidoista päätetään sitten vasta tuon toisen operaation jälkeen. Ensi viikolla vielä luustokartoitukseen ja vatsan ultraan.

Harmittaa vaikka pitäisi tietysti olla onnellinen, että tuo pikku pirulainenkin jäi sattumalta kiinni. Lääkärin mukaan tälläinen onkin ilmeisesti aika harvinaista. Pitäisi vaan ajatella että kaikki on hoitoa ja minun parhaaksi.
                      Nyt vaan toivotaan ettei lisätutkimuksista löydy mitään uutta hälyyttävää! Pitää peukkuja!

                                                                    Puuterihuisku

3 kommenttia:

  1. Peukut pystyssä! Voi harmi tuota löydöstä, mutta positiivista tosiaan, että se huomattiin! Voimia sinne :)

    VastaaPoista
  2. Voi harmien harmi! Kivikkoista on taival välillä, mutta rohkaisevaa kirjallisuutta näytät silti löytäneen ;) Mitä nyt muutakaan voi sanoa, kuin että hyvä kun löytyi - se pirulainen - vaikka parempi olisi ollut löytymättä. Rohkeutta ja voimia edelleen! Peukut on ylhäällä :)

    VastaaPoista
  3. Onnen Omenia ja rk: Kiitos, näillä nyt mennään ja katsotaan päivä kerran mitä tuleman pitää. .Yritän pitää lipun korkealla kaikesta huolimatta

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)