keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Hiljaa hyvä tulee
Haava alkaa alkupäästään olla jo varsin siistin näköinen. Maanantaina kävin punktoinnissa ja eilen illalla alkoi jälleen hieman kiristystä tuntua kainalon seudulla. Näyttää siltä, että nestettä alkaa taas kertymää... Ärsyttää! No, ei se auta kuin lampsia sitten taas ensiapuun, jos tästä vielä pahemmaksi muuttuu. Voisikohan tohon jotenkin itse vaikuttaa ettei nestettä pakkais noin paljon?! Viimeksi lääkäri kyllä sanoi että on tosi tavallista että pari- kolme kertaa pitää punktoida.
Haluaisin touhuta taas tavallisesti,  kyllästyttää olla tälläinen "rampa". Viikonloppuna juhlitaan lasten synttäreitä, pitäis siivota ja leipoakkin jotain ... Jep, tiedän että leikkauksesta on vasta kaksi viikkoa ja että ei se lääkäri suotta kirjoittanut saikkua kuutta viikkoa...  Pandol Forteakin napsin vielä ihan säännöllisesti, pitäisköhän siitäkin jo päästä hiljelleen eroon?

Pitäis nyt vaan uskoa, että hiljaa hyvä tulee!
Taidankin tästä lähteä katsomaan jotain leffaa, siivota ennättää huomennakin =)Olisi kiva kuulla teidän muiden ablaatio potilaiden kertomuksia miten pian te olette toipuneet leikkauksesta.Puuterihuisku

2 kommenttia:

 1. Jätäppä ne siivoamiset vähemmälle toistaiseksi! Olet toipilas vielä.
  Jokainen on yksilö tuossa nesteen kertymisessäkin, keskimäärä on vain luku. Toivottavasti pian lakkaa tuo nesteriesa, mutta älä jää kotiin yksin sitä ihmettelemään. Päivystykseen mars, jos turvottaa. T. rk

  VastaaPoista
 2. Todella yksilöllistä taitaa olla nesteen kertyminen, mutta jos on vaivaa niin mene tyhjennyttämään! Ja muista levätä, nyt sulla on lupa olla toipilas, kaikkea ei tarvi jaksaa itse. Ota apua vastaa ja osaa sitä myös tarvittaessa pyytää. Reakointi tähän järkyttävään tilanteeseen saattaa tulla viiveellä, mutta sinnittele, jaksa ja anna itsellesi aikaa sairastaa.

  Voimia sulle! Rankka tie sulla kuljettavana, mutta sisulla siitä selviää!

  Terv. Rintasyöpäsisko Adelhaid
  Voimia hoitoihin

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)