keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Sateisin terveisin

Voihan rähmä! Dreeni erittää edelleen sen verran, ettei  tänäänkään voi sitä vielä poistattaa. Soitin minut leikkanneelle kirurgille, ja hänen ohjeensa mukaisesti huomenna sitten lähtee letku olipa eritystä miten paljon hyväänsä. Eihän tuota piuhaa voi loputtomiinkaan perässä vetää. Jatkossa sitten punktoidaan jos on tarvetta. Haavaakin on alkanut nipistelemään.  Toivon, että se on vaan merkki siitä että haava alkaa paranemaan.Tämäkin päivä menee siis vielä neljän seinän sisällä, kun ei tuon dreenin kanssa viitsi minnekkään ihmisten ilmoille lähteä.  Toisekseen ulkona on kyllä satanutkin koko aamupäivän, joten ei ulos oikein ole tehnytkään mieli.                                                                (kuvat)

                                                                          

                                                                     
                                                                Puuterihuisku

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat dreenin pois pian. Itselläni tosin dreenin päässä oli vain pieni muovipallukka, jonka sai helposti vaatteiden alle piiloon. Mutta ei se silti mukava kaveri ollut.

  Ja se nipistely, sitä on luvassa jatkossakin, hermot siellä etsivät toisiaan. Itselläni välillä nipistely oli inhottavaakin. Mutta siihen(kin) auttaa aika, joka parantaa haavat. :)

  Toipumista ja positiivisia ajatuksia sateen keskelle!

  T. Päivi

  VastaaPoista
 2. Sinulla on maailman kaunein blogi!

  Parane pian!

  VastaaPoista
 3. Päivi: Minulla on dreenissä letkua ehkä noin puolimetriä ja päässä sitten vielä pussukka. Ei kiva!
  Nipistely on tosiaan välillä vähän ikävän tuntuista, mutta kyllä sen kestää kun tietää, että se on osa paranemista.
  Anomyyni: Voi, kiitos sinulle! Tulehan toistekkin vierailulle =)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti saat pian dreenin pois, muistan miten tunsi olevansa paljon sairaampi sen pussukan kanssa. Tosiaan nipistelyt kyllä jatkuvat pitkäänkin mutta päivä kerrallaan nekin siitä hiljalleen helpottuvat ja jossain vaiheessa pystyy taas nukkumaan muutenkin kuin vain selällään. Tsemppiä!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)