tiistai 6. syyskuuta 2011

Se on moro!

Sairaalaveska on nyt pakattu ja pelko puserossa odotan huomista päivää.  Kassiin tosin ei ole pakattuna korkareita ja muita hepeneitä ;) Lukemista kylläkin iso pino ja uusi läppäri tietysti. Haikealla mielin suljin tänään työpaikan oven. Mitä kaikkea mahtaakaan edessä olla vielä ennen kuin olen taas työkykyinen...

                                                                            (kuvat)

Pitäkää peukkuja, että enkelit ovat matkassani ja  kaikki sujuu hyvin! Palaan ehkä takaisin palasta pienempänä, mutta toivottavasti entistäkin  vahvempana. Nauttikaa samettisista syysilloista ja pitäkää huolta toisistanne.

                                                                              ♥

                                                                    Puuterihuisku

4 kommenttia:

 1. Peukut ovat ylhäällä ja kaikki sujuu useimmiten hyvin. Lämpimät ajatukset mukaasi huomiseen ja rohkeutta matkaan! rk

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti leikkauksesi on mennyt hyvin. Sitten vain kaikki ajatukset positiiviselle puolelle. Leikkauksesta toipuminen on täysin yksilöllistä, itselläni se oli fyysisesti melko helppoa. Henkisesti toki rankkaa, kuten koko tauti. Positiivisia ajatuksia sinne!
  T. Päivi

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Toivottavasti leikkaus sujui eilen hyvin! Toivon sinulle hurjasti voimia toipumiseen! Toipuminen etenee päivä päivältä, vaikka alussa ei siltä tunnukaan.

  Minäkin jouduin eilen sairaalaan kuumeen takia, valkosolut matalalla....

  Voimahalaus,

  Hope

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ihanat! Eilen tosiaan leikattiin ja leikkaus on nyt onnistuneesti ohitse. Helpottunut olo on kun jännitys on nyt siltä ohin ohitse. Kainaloita ei onneks tarvinnut tyhjentää.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)