perjantai 11. toukokuuta 2012

Ohi on!

Kyllä on kuulkaas nyt voittajafiilis! Tuli juuri kotiin viimeisestä sädehoidosta. 4500 kilsaa siihen tarvittiin plus tietty päälle ne sytostaatti-, onkologi- ja muut käynnit. Mutta nyt se olisi ohi!

Eilen oli lääkärin lopputarkastus, mutta eipä siinä sen ihmeempää uutta asiaa tullut. Tamofenit aloitan kun vaan ennätän ne hakemaan apteekista. Päädyttiin myös siihen että aloitan myös Zoladex pistoshoidon vaikka se oli hieman siinä rajoilla onko siitä minun tapauksessa hyötyä. Kainalosta löytyi kuitenkin vain se yksi  imusolmuke, jossa oli etäispesäke. Ajattelin, että aloitan Zoladexinkin ja lopetan sen sitten jos sivuoireet on siettämättömät.  Antiestrogeenien lisäksi aloitan kalsium ja D-vitamiinilisän.
 Iho-oireet voivat pahentua vielä parin viikon ajan, mutta nyt vaan kovasti rasvailuja ja ilmakylpyjä.
Mietin, että ottaisinko sen pienen tatuoinnin palkinnoksi itselleni tästä urakasta.  Lääkärin mukaankaan siihen ei olisi estettä, jos nyt ei ihan tuohon leikatulle ja sädehoidetulle alueelle sitä ota.
Pitänee vielä miettiä...


6 kommenttia:

 1. Onnea ja lämmin virtuaalinen halaus sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onnea ja elämässä eteenpäin! Toivotaan että ei lääkkeistä tule niitä inhottaavia kuumia aaltoja ym. onneksi elimistä tasottuu niihin, Mahtavaa miten olet jaksanut.
  -olga-

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle! Ja pikaista ihon paranemista :)

  VastaaPoista
 4. Jeee jeee jeee, onnea OIKEIN paljon!!!!!!!!!!!!!!
  Sä oot supernainen!!!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)