lauantai 9. helmikuuta 2013

Paska perjantai

           Opin taas kerran kantapään kautta, että ei pitäsi ihmisen nuolaista ennen kuin tipahtaa...
Kävin eilen siellä plastiikkakirurgin vastaanotolla, jossa oli tarkoitus suunnitella tulevaa korjausleikkausta.
Kaikki ei sitten taas mennytkään ihan niin kuin olin toivonut. Kirurgin mukaan on vielä liian aikaista alkaa rakentamaan uutta rintaa. Oli sitä mieltä, että koska kasvain oli niin isoja ja tauti oli levinnyt kainoloon niin ainakin yhdet tutkimukset täytyy vielä tehdä ennen korjausleikkausta ja poistosta pitäisi olla kulunut vähintään kaksi vuotta.

   pink tree- i would love to have this in my yard!

Lääkäri kertoi myös, että jos tauti uusii rakennettuun rintaan ja se jouduittaisiin poistamaan olisi mahdotonta sitten enää rakentaa uutta rintaa. Ymmärrän kyllä täysin että on ihan perusteltua vielä odottaa, mutta kyllä ottaa pattiin! Olen ihan totaalisen kyllästynyt elämään tuon proteesin kanssa.  Olin kuitenkin päässyt KYS:in lääkärin puheista siiihen käsitykseen, ettei olisi ollut tarvetta odottaa kuin kevääseen.

                                    Pink
                                                                        (Kuvat)

Lääkärin sanat lisätutkimuksien tekemisestä ja taudin uusimisvaarasta muistuttivat myös minua pitkästä aikaan siitä millaisten asioiden kanssa tässä ollaan napit vastaikkain.

                                                              Hemmetin syöpä !


7 kommenttia:

 1. Pettymys tosiaan, kun toisin oli annettu toivoa. Kyllä tämä syöpä sellainen kaveri on, että niin kauan kaikki on kuitenkin hyvin, kun SE vain pysyy poissa. Jaksa vielä vähän aikaa sen irtolisukkeen kanssa, kyllä se toinenkin vuosi sitten jälkeenpäin tuntuu lyhyeltä. Tsemppejä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Yön yli nukuttua pettymys on vähän on hälventynyt. Toki vieläkin harmittaa, mutta yritän ajatella, että pääasia on tosiaan, että kaikki pitäisi olla muuten kunnossa.

   Poista
 2. No voi paska :( Ihan pyllystä kun on annettu jo toivoa leikkauksesta ja sitten joutuu pettymään :(
  Jaksuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun jätit kommenttia. Pitää vaan yrittää ajatella, että hyvää kannattaa odottaa <3

   Poista
 3. Eiköhän tuo kahden vuoden odotusaika ole ihan yleinen suurimmassa osassa maata jos yhtään isompi riski on uusiutumisesta.Jaksuja!:)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)