sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Bye bye pipot!

Eilen mä tein sen mitä olen jo pitkään suunnitellut, mutta sitten kuitenkin viime metreillä aina nimeni mukaisesti "hannannut". Nimittäin läksin kaupungille ja vielä illalla teatteriinkin ilman pipoa! Hiukset kasvavat jo tosi tiheästi! Eihän nämä tosiaakaan vielä pitkät ole, mutta ajattelin et nyt saa pipoilu piisata. Alkuun jännitti niin hiivatisti, mutta loppujen lopuksi kaikki sujui ihan ok, enkä huomannut että kukaan olisi tuijottanut ainakaan mitenkään kauhean pitkään.

Onpas tympeä katse minulla tuossa kuvassa, mutta tässäpä kuvaa hiuksista parin päivän takaa.


Harmaata hiusta kasvaa jonkun verran ja ne olisi nyt ehdottomasti saatava piiloon. Istunkin täällä nyt väri päässä kirjoittamassa tätä postausta. Oli muuten aika messevä fiilis kun pari päivää sitten noukin hiusvärin ostoskärryyn!  Huvitti vähän tuota väripakkauksen ohjetta lukiessa: selvitä hiuksista kaikki takut. Hih, ihan kuin nämä hiukuset  nyt vois varsinaisesti takkuuntua.

Mutta nyt pitää lähteä huuhtomaan väri päästä ettei viimeisetkin karvat kärtsää ! Pitää peukkuja et tulee hyvä uusi väri hiuksiin =)


6 kommenttia:

 1. Wau, tosi tyylikkäät hiukset!!
  Onnea pipottomuudesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna! Nyt on uusi astetta tummempi värikin hiuksissa. Tästä se kasvattaminen taas alkaa =)

   Poista
 2. Vau, sulla on sellaiset kasvot että tosi lyhyet hiukset näyttää sulla just makeilta! Onnittelut pipottomuudesta täältäkin!

  VastaaPoista
 3. Anna piut paut jos joku tuijottaa. Eika ne tuijotakaan. Korkeintaan luulevat sateenkaariväeksi ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)