sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Säteilevää pääsiäistä!

Sadehoidot alkoivat keskiviikkona ja kaksi kertaa on nyt takana. Enää 23 kertaa siis jäljellä ;) Kuljen sädehoitoon kimppataksilla ja se on osoittautunut varsin käteväksi. Pääsee ovelta ovelle eikä tarvitse etsiä sairaalan pihasta vapaita parkkipaikkoja. Toki reissu saattaa aina välillä hieman pitkittyä, kun odotellaan kaikki kimppakyytiläiset samaan kyytiin. Muut kyytiläiset ovat minua huomattamasti vanhempia, mutta on kiva kun on juttuseuraa matkalla. Taksikuskin kanssa kun jutut on aika nopeasti juteltu lävitse ;)Itse hoito ei kestä kuin muutaman minuutin. Nyt parilla ensimmäisellä kerralla on mennyt käyntiin yhteensä noin 30 min. Samalla on  vielä tehty kuvauksia ja varmisteltu sädetysalueita. Minulla on rintakehälle piirrelty rasteja ja kainaloihin tehtiin pienet tatuoinnit.
Hoitoon ilmoittaudutaan sormenjälkitunnisteella ja sitten istutaan aulaan odottamaan, että hoitaja kutsuu sisään. Ensin mennään vaihtamaan sairaalatakki ylle, yläosa riisutaan paljaaksi, housut saavat jäädä jalkaan. Sitten kävellään "konehuoneeseen" ja ovella vielä varmistetaan sormenjälkitunnisteella, etta oikea ihminen on tulossa hoitoon. Sitten vaan pöydälle pötköttämään kädet ylhäällä ja ollaan aivan liikkumatta paikoillaan. Kone hurisee ja pyöriin rintakehän päällä hetken ja sitten koko homma onkin jo ohitse. Helppoa kuin heinänteko!
Nyt tuli tämän pääsiäisen vuoksi pieni huilitauko noihin hoitoihin, mutta tiistaina sitten taas jatketaan.                                                  Aurinkoista pääsiäistä Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa edistykselliseltä, vaikkakin vähän pelottavalta toiminnalta. Hurjasti tsemppiä hoitoihin ja ihanaa kevättä!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä sädetykseen! Kuulostaa mukavalta hoitojaksolta sytostaatteihin verrattuna. :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)