keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Mittoja

Askartelin pikaisesti blogille uuden bannerin. Yritin keksiä jotain sellaista mikä kuvaisi sekä tätä minun syöpätaivalta että tätä alkavaa painonhallinta proggistani.  Kuva on luvattoman huono kun päivänvalo ei meinaa millään riittää hyvien kuvien saamiseen tähän vuoden aikaan. Tykkään kuitenkin, että kuva on itse otettu ja tuolla  nyt ainakin toistaiseksi mennään. Päädyin kuitenkin pitämään blogillani entisen nimen, vaikka kovasti harkitsinkin sen vaihtamista.

New year, new goals! #weightloss #health #fitness #motivation

Viime viikolla lupailin, että laittaisin teille hieman lähtömittoja ja nyt kyllä hieman hirvittää, mutta tässäpä näitä nyt tulee.  Vaikka minulla ei olekkaan vielä ihan hirveästi tuo paino ylipainon puolella, niin silti noiden mittojen paljastaminen tuntuu jotenkin tosi henkilökohtaiselta.

Paino: 68,5 kg

Bmi: 26,8

Vyötärö: 88cm 

Lantio: 105,5cm 

Yläreisi: 54,5cm 

Rinnan alta: 87cm 

Ajattelin, että jatkossa kävisin aina torstai aamuisin puntarissa ja jos saan homman pidettyä kasassa ehkäpä päivitän noita senttimittojakin tänne, vaikken usko että niihin kovin isoa muutosta saankaan aikaiseksi. Rinnanympärystä en viitsinyt mitata, kun se  on meitsin tapauksessa aika haastavaa. You know what i mean ;)

          You are what you eat.

Tällä viikolla olen saanut aika hyvin liikuntatäppiä HeiaHeiaan ja ruokailut olen merkkannut Kiloklubille. Ruokia en ole alkanut punnitsemaan ja olen tosi huono arvioimaan noita kaloreita, mutta eihän tässä nyt miksikään fitness malliksi tähdätäkkään ;)7 kommenttia:

 1. Banneri on kiva :) mullakin ol tommoset purkit, mut tyssäs sit urakka tähän diagnoosiin... mutta pikkuhiljaa kuntoudutaan ja koitetaan taas! Tsemppiä urakkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hoitojen aikana ei kannata laihduttaa vaan keskittyä ihan vaan kuntoutumiseen. Tsemppiä sinullekkin <3

   Poista
 2. Itsestä huolta pitämistä. Ihanaa. Juuri näin :-)

  http://matkallaelamassani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vaan yksi kroppa eli siitä on yritettävä pitää huolta :)

   Poista
 3. Loisto idea nuo purkit. Pitää varmaan itsekin tehdä. Ja hakea joku sepelisäkki, koska pudotettavaa on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tollaiset vastaavat purkit Pinterestissä ja ajattelin heti että sellaiset on askarreltava. Saas nähdä milloin saan siirtää ekan sydämen toiseen purkkiin... Kova tsemppi on ainakin tällä hetkellä päällä :) Laitoin tavoitteeksi 10 kilon pudotuksen,

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi =)