keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Vaakailua ja mittailua

Kuten jo edellisessä postauksessani kerroin, olen huomenaamuna lähdössä reissuun, joten siksi paino- ja mittapäivitystä jo tänään. Viime viikolla paino oli pudonnut 800g, joten en suoraan sanottuna odottanut kovin kummoisia tuloksia tältä viikolta.  Kaikenlaisia mielitekoja on ollut; milloin on tehnyt mieli pizzaa, milloin suklaata tai sipsejä. Täällä käydään siis melkoista tahtojen taistelua! 


...

Mutta sitten niihin tuloksiin.  Edellisen viikon painoon (67,7kg) painoa oli tulla pompsahtanut 400 g lisää, mutta vielä ollaan kuitenkin 400 g kevyempiä kuin lähtömittauksessa.  Hieman otti pattiin kunnes sitten tartuin mittanauhaan ja näin muutokset noissa tuloksissa. En tiedä otinko sitten jotenkin tiukempia mittoja kuin pari viikkoa sitten, mutta  aika rehellisesti yritin mitata. Lisäsin nyt tuollaisen vatsamakkara mittauksen, se kun tahtoo olla sellainen kohta johon minulla ylimääräinen pakkaa kertymään. Vyötärön ympäryksen mittaa navan yläpuolelta kapeimmalta kohdalta.


Paino: 68,5 kg -> 68,1 kg

Bmi: 26,8 -> 26,6

Vyötärö: 88cm ->86 cm

Lantio: 105,5cm -> 104,5 cm

Yläreisi: 54,5cm -> 54 cm

Rinnan alta: 87cm -> 86.5

Vatsamakkara (n. sormen levyes navasta alaspäin)  98 cm 

Fitness Inspiration

Vaikka vaa'an lukema ei siis ole mieltä ylentävä tällä viikolla niin noihin mittauksiin olen kyllä tyytyväinen.  Yhteensä 4 senttiä lähtenyt pois jos kaikki ynnätään yhteen.  Ja ollaanhan tuossa painossakin vielä miinuksella suhteessa lähtöpainoon.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Ei pidä pienestä vielä lyödä hanskoja tiskiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi =)