lauantai 11. tammikuuta 2014

Laiskan pulskea päivitys

                              Eat less sugar. You/re sweet enough already.

                 Heips ja ihanaa alkanutta vuotta!

Itsestään huolehtiminen on paras lupaus, minkä voisin  tälle alkaneelle vuodelle antaa. Olen aina ollut hieman laiska liikkumaan enkä ole koskaan jaksanut tarkkailla jokaista suupalaa. Välillä saan sellaisia buusteja, että innostun liikkumisesta ja silloin saatan liikkua useita kertoja viikossa. Sitten taas syystä tai toisesta innostus lopahtaa ja menee viikkoja toisinaan jopa kuukausia etten saa minkäänlaista liikuntasuoritusta aikaiseksi. Ruokavalion kanssa on vähän sama juttu...

                                                  day 3

Tällä hetkellä on taas sellainen innostus liikkumiseen nostelelemassa päätänsä! Toivon, että pienillä teoilla luvassa on parempaa oloa, positiivista mieltä ja kauniimpi peilikuva. Aioin taas hieman enemmän tarkkailla myös mitä suuhuni laitan. Tämä lupaus onkin hyvä tehdä tässä samalla kun toinen käsi käy vähän väliä Pringles purkissa... Viikonloppuisin annan itselleni luvan nauttia hieman herkkujakin. Liian tiukille en pysty enkä haluakkaan itseäni vetää. Minä vaan yksinkertaisesti rakastan liikaa hyvää ruokaa ja juomaa. Mutta jostain on kuitenkin luovuttava sillä ruokavaliolla on kaikkein suurin osuus painonhallinnassa.

                   

Minulla on paino noussut tässä Tamofenin ja Zoladexin aikana varmaan sellaiset 7-8 kiloa ja entisistä housuista ei mahdu enää kuin osa päälle. Aika masentavaa! Noilla lääkkeillä on varmasti oma osuutensa painonnousuun, mutta kyllähän tuo paino on osittain juuri liikkumattomuudella ja hyvällä ruualla hankittua. Eikä tämä koko ajan lisääntyvä ikäkään ainakaan helpota painonhallintaa. Nyt on kuitenkin tosissaan tehtävä jotain ennen kuin tilanne ryöstäytyy tosissaan käsistä.  Painoindeksini on nyt ensimmäistä kertaa elämässäni ylipainon puolella... Ja liikkumattomuus ja ylipaino taas lisäävät rintasyövän uusimisriskiäkin.

                      nike

Ajattelin, että jos tekisin tästä painonhallinnasta ja pyrkimyksestä terveellisimpiin elämäntapoihin tämän blogin kautta sellaisen hieman julkisemman projektin niin ehkä silloin mahdollisesti saisin jotain muutoksiakin aikaiseksi. Olisi vähän niin julkista painetta pysyä sanojensa takana vaikken tästä blogista ole paljoa huudellutkaan. Mietin samalla  myös blogin nimenvaihtoa koska toivottavasti tuo rintasyöpä osuus ei enää muodosta niin isoa osaa tämän blogin sisällöstä. 

Katsotaan nyt sitten mitä tästä tulee. Ajattelin, että jos ensi viikosta yrittäisin sitten laitella tännekkin hieman juttua toteutuneesta ruokavaliosta ja jos oikein rohkeaksi heittäydyn mahdollisesti myös puntarin lukemia.

                              Miltäs tälläinen kuulostaisi?

4 kommenttia:

Kiitos kivasta kommentistasi =)