torstai 23. tammikuuta 2014

Ensimmäisen viikon tuloksia

it's a process

                                                                     Heips! 

Ensimmäinen viikko uutta terveellisempää elämää on takana ja olisi ensimmäisten tulosten aika. Otan painon aamulla ennen aamupalaa kerran viikossa. Pakko kyllä tunnustaa, että tällä viikolla kävin puntarilla useampana aamuna. Pakko oli käydä kurkkaamassa oliko viisari heilahtanut mihinkään suuntaa.  

Paino: 68,5 kg  ->  67,7 (800g)

Bmi:  26,8  ->  26,4


Ensimmäisen viikon aikana painoa pudonnut siis huikeat 800 g! Olen ihan tyytyväinen vaikkei tuo vielä tietysti missään näy eikä oikeastaan tunnukkaan. Olen joskus lukenut jostain, että jos meinaa saada pysyviä painonpudotus tuloksia aikaiseksi niin 500 g/vko olisi sellainen sopiva tahti.
 Mittanauhamittoja en viitsinyt vielä ottaa kun viikko on kuitenkin tosi lyhyt aika. Ehkä sitten viikon päästä niitäkin :)

                 Go workout

Olen nyt lisännyt huomattavasti työmatka kävelyä ja alettiin työporukan kanssa käymään salilla ja ostin vielä kahvakuulankin, jota olen heilutellut aina silloin tällöin. Ehkä taas saan kaiveltua kuntopyörän ja crosstrainerinkin tuolta pölyn alta joku päivä. Joo, siis mulla tosiaankin on sellaisetkin masiinat... Nyt on kyllä kuulkaas sellainen draivi päällä tähän hommaan, ettei mitään järkeä! Toivon kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että saan innostuksen pidettyä yllä. Hommasin uusia ulkoiluvaatteitakin, ettei kylmää ilmaa voi enää käyttää tekosyynä lenkkeilyyn ;)

              I am a pretty happy person... ;)

Ruokavalioon olen lisännyt paljon kasviksia ja hedelmiä. En aio kieltää itseltäni mitään totaalisesti, mutta periaateni on että viikolla ei herkutella. Viikonloppuna voi sitten hieman poiketa ja ottaa hieman rennommin ruokailujen suhteen, vaikkei se ehkä tehokkaan painonpudotuksen kannalta kovin järkevää olekkaan. Viime viikonloppuna join vähän sidukkaa ja kuivaa valkoviiniä vaikka niistä ihan totaalisen turhia kaloreita saakin. 

Rinnankorjausleikkaus ajalle ei ole vieläkään tullut varmistusta postitse, ja alan jo pikku hiljaa pelkäämään, että se siirtyy keväämmälle.  Leikkauksenhan piti alunperin olla maaliskuun loppupuolella. Täytynee olla ensi viikolla yhteydessä sinne sairaalaan, jos sitä ennen ei ole mitään sieltä kuulunut.

Mutta nyt toppavaatteet suhisemaan ja kohti työpaikkaa! Mittari näyttää pakkasta -19,5 astetta, mutta nyt vaan asennetta kehiin ja lenkkaria toisen eteen!  Toivottavasti ensi viikon punnituksessa päästään sitten jo 67 kiloon tai ainakin hyvin lähelle :)

                                           

           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi =)