sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Jokainen päivä on erityinen

Moikka taas pitkästä aikaan! Jospa sitä vihdoinkin pyöräyttäisi tämän vuoden käyntiin täällä blogin puolellakin, mennäänhän jo helmikuun puolivälissä. Mitään erikoispaa tänne ei kuulu ja hyvä niin. Korjausleikkauksen jälkitarkastukseen tuli aika maaliskuun loppupuolelle. Saas nähdä vieläkö korjaillaan vai joko julistetaan tisut valmiiksi. Mamilla pigmentointiin ei ole vielä(kään) aikaa tullut. Rakennetussa rinnassa ei ole juurikaan tuntoa, ja luulenpa ettei sitä taida siihen tullakkaan.


Painonpudotus projekti junnaa hieman paikoillaan. Salilla olen edelleen käynyt pari kertaa viikossa, mutta muuten on liikunta jäänyt hieman vähäiseksi. Aamulla on laiskottanut ja olen ajellut useimmiten töihin autolla. Jotenkin vaan aamulla klo 7.15 töihin kävellen lähteminen ei ole oikein houkuttanut...
Olen yrittänyt olla ottamatta stressiä tuosta painoasiasta.  Yritän  toki pitää itsestäni huolta, mutta tarhdon myös nauttia elämästä. Toisinaan tulee aikoja jolloin vahdin tosi tarkkaan mitä suuhuni laitan, mutta dieeteillä kikkaileminen ei kyllä kanna kovin kauaksi.

                                   

Ruoka liittyy usein kivoihin hetkiin ja mukaviin muistoihin. Enkä ole herkuista valmis kokonaan luopumaan. Tekisikö se minut onnellisemmaksi jos painaisin 5 kiloa vähemmän, mutta en voisi esim.silloin tällöin nauttia paria palaa suklaata tai lasillista viiniä. Tuskinpa! Vettä tulee juotua ihan liian vähän ja kasviksia voisi aina syödä enemmän. Noihin kahteen asiaan aioinkin yrittää kiinnittää lähitulevaisuudessa enemmän huomiota.

How to Pair Ingredients for More Flavorful Salads. Great ideas.

Salilla käynnistä pari kertaa viikko on tullut minulle rutiinia ja huomaan kaipaavani sinne jos treenikerta jää syystä tai toisesta väliin. Pidän suht tiukasta treenistä ja haluan keskittyä suoritukseeni kunnolla. Siksi tykkäänkin käydä salilla yksin, aika tulee käytettyä tehokkaasti eikä aikaa kulu salilla seisoskeluun ja seurusteluun. Hampaat irvellä treenaamisessa ei mielestäni kuitenkaan ole mitään mieltä.Liikunnan kuuluu tuntua hyvältä, eikä siitä pitäisi tulla suorittamista. Kannattaakin siis välillä pysähtyä kuuntelemaan mistä itselle tulee hyvä olo ja mieli. Stressaamme ihan liikaa aika turhista asioista, Itse ainakin olen aina ollut tosi kova stressaamaan ja oikeasti uskon, että sillä oli yhteys syöpään sairastumiseen.

                    Think positively, exercise daily, eat healthy, work hard, stay strong, worry less, dance more, love often, be happy.

       Näillä ajatuksilla alkavaa viikkoon! Mukavaa sunnuntaita Sinulle! Ihanaa kun kevät on pian tääällä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi =)