keskiviikko 5. syyskuuta 2012

No news is the good news

Varastin otsikon jostain lukijan jättämästä kommentista aiempaan postaukseeni. Oli niin osuva, että piti oikein otsikoksi laittaa ;) Elikkäpäs tänne ei sairausrintamalla kuulu uutta ja sehän on yleensä hyvä juttu. Töissä pusketaan ja pikkuhiljaa ne myrkytetyt, uinuvat aivosolutkin alkavat heräilemään. Eiköhän tästä jouluun mennessä viimeistään päästä entiseen vireseen ;) Työnteko on maistunut vaikkakin työpäivien jälkeen olen ollut aika poikki.

                       .Working Girl


Toissa viikonloppuna piipahdin Tallinnassa siskojen kanssa. Siis en biologisten siskojen vaan naisporukan kanssa, jotka kaikki ovat sairastaneet rintasyövän. Oli upea reissu, johon mahtui paljon naurua ja hieman kyyneleitäkin.

.

                                                                    (Kuvat pinterest)

Samainen siskojen ryhmä on puuhastellut upeaa valokuvausprojektia, johon on kuvattu nuoria rintasyöpäpotilaita. Itse matkaan viikonloppuna  kuvaukseen ja odotan mielenkiinnolla millaista jälkeä saadaan aikaiseksi.  Aika jännää! On aivan mahtavaa  saada olla osa tätä upeaa ja niin aikaan saavaa naisjoukkoa! Valokuvista kootaan näyttely, jonka avajaisia vietetään perjantaina 19.10 Helsingin messukeskussa I love Me messuilla. Valokuvanäyttely on avoinna koko viikonlopun.

Täältä pääset lukemaan lisää projektista. Ja jos olet facebookissa niin paina ihmeessä peukutuskuvaa =)

                                                                       4 kommenttia:

 1. Kyllä vain, vertaisporukoiden tuki on se paras tuki. Ne tietää. ♥
  Hauskoja kuvaushetkiä ja onnea siskojen näyttelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 On kyllä mahtavaa olla mukana projektissa, vaikka oman kuvan katsominen tuntuukin aika oudolta!

   Poista
 2. Hieno idea, olispa kiva päästä paikalle katsastaan näyttely! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttely tulee näkyviin myös nettisivuille www.siskot.info. Tarkkaa aikataulua ja sitä tuleeko sinne kaikki kuvat en vielä osaa sanoa.

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi =)