torstai 17. toukokuuta 2012

Elefantin nahkalla

Tamofenit on nyt aloitettu ja toistaiseksi ainakin kuumat aallot ovat olleet vielä suhteellisen siedettävät. Ehkä niitä nyt tulee hieman enemmän kuin aikaisemmin  ja kestävät ehkä vähän pidempään kuin aikaisemmin, mutta vielä ei ainakaan ole järki mennyt ;) . Cefin punainen lääke eli epirubisiinihan aiheuttaa myös kuumia aaltoja  ja se vaikuttaa tiputuksen jälkeen elimistössä vielä puoli vuotta eli niitä kuumia aaltoja  minulla on jo ollutkin eli sinäänsä tämä ei ole mitään uutta. Ensi viikolla käyn sitten pistättämässä ensimmäisen Zoladexin,  saas nähdä mitkä on fiiliksen sen jälkeen...


                            

Iho vaikuttaisi siltä, että paraneminen on alkanut! Nahka on sädehoidetulla alueella  kuin norsulla; tumma ja hilseilevä. Kovasti olen rasvaillut ihoa aamuin illoin ja vähän päivälläkin, ja se on nähtävästi tuottanut tulosta. Tumman hilseilevän alueen seassa näyttäisi olevan jo uutta terveennäköistä ihoa tulosssa.  Nyt pitää vaan yrittää välttää aurinkoa, jotta iho saa toipua rauhassa. Tänä kesänä on siis turvauduttava  itseruskettaviin jos ei halua kalkkilaivan kapteenina koko kesää tepastella ;) Muistakaa te muutkin ottaa maltillisesti sen auringonoton kanssa,  palaminen kun  ei ole terveellistä meille kenellekkään. 


Auringosta ja ihosta voit lukea lisää täältä.
2 kommenttia:

  1. Mä luin tän sun blogin tänään kokonaan läpi ja olen ihan sanaton. Sä olet ihan mielettömän vahva ja urhea ihminen <3 Olen täällä ihan itkut silmissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Luulen, että meistä kaikista löytyy se sama urheus silloin kun sitä todella tarvitaan.

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi =)