tiistai 31. heinäkuuta 2012

Back in business

Morjens pitkästä aikaan!

Täällä on pikku hiljalleen palailtu normaali arkeen ja  töihin.  Blogi on jäänyt ihan retuperälle, kun ei ole ollut juuri mitään aiheeseen liittyvää päiviteltävää. Töihin paluu tuntuu  hyvältä ja on kiva saada taas arjesta kiinni :) On ollut kiva kuulla, että minua olikin jo kaipailleet töihin niin työkaverit kuin asiakkaatkin.

                 

 Hiukset kasvavat (ja kihartuvat, voihan kämmi!) ja pian pitäisi mennä pääsisi varmaan taas kampaajallekkin   Kuumia aaltoja puskee ja niihin herään joka yö vähintään kerran. Päiväsaikaankin kuumia aaltoja tulee, mutta toistaiseksi järki on kestänyt aika hyvin. Käytiin reissussa ja siellä uskaltauduin esiintymään uimapuvussakin, jee hyvä minä! Milloinkahan sitä uskaltautuisi rantsuun ihan täällä koti Suomessa ....  Siihen saattaa vielä hetki mennä!

                   

Huomenna menen verikokeisiin ja ensi viikolla sitten onkologin vastaanotolle. Pianhan se koittaisi ensimmäinen vuosi kontrollikin. Nopeasti on vuosi mennyt!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa ettei tähän blogiin ole tullut lisää päivityksiä, onnea siitä!

  Näin joitakin päiviä sitten uimahallilla ihan ohimennen naisen jolta oli toinen rinta leikattu pois. Haava oli siisti ja minusta nainen oli kaunis, hänen liikkeensä olivat sulavia ja varmoja. Ja mietin missä kaikki muut rintaleikatut ovat kun niin harvoin, käytännössä ei ollenkaan heitä näy.. Niin monella on rinta leikattu, eivätkä kaikki teetä korjausleikkausta. Ja ymmärsin että se merkki jolla saa pitää uimapukua saunassa ja pesutiloissa saattaa olla sellainen jota he käyttävät, eivätkä paljasta arpiaan.

  Kun tämän ymmärsin, tulin aika surulliseksi. Meitä on niin monenlaisia, ja jos rinnattomia olisi enemmän julki, sitä helpompaa se olisi muillekin sitten kun / jos tilanne tulisi eteen.. Sehän on kuitenkin vain elämää. Kehomme on sellainen kuin se on..

  Tälläisiä olen tässä miettinyt, tämä ei nyt ollut kehoitus kulkea yläosattomissa yleisellä rannalla ;-) vaan vain sitä pohdintaa kuinka paljon ylipäätänsä häpeilemme ja peittelemme itseämme ja myös kehoamme.. aihe on ollut aika pinnalla nyt jonkin aikaa. Kun tutustun omaan kehooni ja mietin miten olen siihen milloinkin suhtautunut jne jne. Laitan tähän linkin jos kiinnostaa kurkata millaista projektia pukkaa..
  http://kehonikanssa.blogspot.fi/

  Mutta sinulle toivon nyt onnellista, rauhallista, levollista, ihanaa, rakkaudellista arkea elämääsi.. päivitä jos jotakin on ja unohda muulloin!

  VastaaPoista
 2. No news is good news! Hyvä että olet taas saanut normaalielämän syrjästä kiinni ja että töihin tuntui mukavalta palata. Tsemppiä tulevaan kontrolliin! Ne aina vähän jännittää. Jos aallottelut alkavat kovasti rasittaa, keskustele ihmeessä lääkärisi kanssa oireiden lievityskeinoista.
  Hyvää loppukesää!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)