maanantai 5. elokuuta 2013

French touch


                                                                     Heipä Hei!

Hupsista keikkaa, niin meni heinäkuu ilman postauksen postausta! Kesälomakin oli ja meni. Etelän reissu oli oikein onnistunut ja uikkarit pääsivät tosi toimiin niin meressä kuin uima-altaillakin. Kaikken kaikkiaan oikein mukava kesä ollut. 

2v. kontrolli aikakin tulla tupsahti postissa ja se olisikin edessä jo reilun viikon päästä. Näin jo unta, että toisestakin rinnasta löytyi syöpää ja edessä oli taas leikkaus ja uudet hoidot. Jäljellä olevassa rinnassa on ollut vaikka minkälaista tuntemusta; vihlontaa, kutinaa ja outoa painontunnetta. En tiedä tekeekö mieli vain kepposiaan vai onko kaikki nuo oireet todellisia mutta kyllä tuo tuleva kontrolli vaan alkaa jännittämään ihan  toden teolla. Minulla on jo aika plastiikkakirurgillekkin korjausleikkauksen suunnitteluun (taas kerran) ja ajattelin kysästä  mitä mieltä hän olisi tuon toisenkin rinnan poistamisesta. Olisin valmis siihen siinä tapauksessa, jos samalla kertaa voisi rakentaa uuden rinnan tilalle. Luulen, että se olisi ainut keino jolla voisin elää ilman pelkoa syövän tulemisesta myös terveeseen rintaan.

Löysin muuten aika kauniit proteesiliivit, noi jotka näkyvät tuossa kuvassakin. Amoenasta tilatut nämäkin. Kiva kun on vähän pitsiä ja kirjailuja 

        Eipä tänne sen ihmeempiä kuulu, palailen jälleen 2v. kontrollin                     jälkeen toivottavasti hyvien uutisten kera.


                                                            

1 kommentti:

  1. Kontrollijännityksestä ei varmaan koskaan pääse. Itse jännitän jo viidettäni ja vieläkin syöpä "oireilee". Peukutan puhtaille tuloksille. Kamalaa että naisten pitää, syöpähoitojen lisäksi, harkita rinnan/rintojen poistoa, että saisi mielenrauhan taudin uusimisen pelolta.
    Voi hyvin - ainakin sitten kontrollin jälkeen!:)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)