keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Dieetin 3.päivä

Hyvältä näyttää! Kolmannen päivän aamuna paino oli jälleen tipahtanut, ja nyt on kahden päivän aikana tipahtanut kokonainen kilo painoa! Nesteitä varmaankin suurimmaksi osaksi ja tuskinpa vauhti voi jatkua näin hyvänä kovin kauaa. Tänään söin aika oikeaoppisesti kirjan mukaan paitsi, että vaihdoin tämän päiväisen päivällisen tilalle eilisen "syömättömän" päivällisen.

   Aamiainen oli kiivipirtelö, jonka tosin söin ilman blenderissä käyttämistä. Nämä aamiaiset ovat kyllä olleet oikein ihania! Vaikkakin välillä kaipaisi pientä leipäpalaakin.


2 kiiviä, vajaa 2 dl maustamatonta kreikkal.joguttia, vajaa tl steviaa.

Lounaalla söi porkkanoita curry-jogurttikastikkeella. Tämä näyttää ja kuulostaa paremmalta kuin miltä sitten lopulta maistui. Annos oli niin iso, että maku alkoi tökkimään ja loppu jäi syömättä.


Porkkanat curry-jogurttikastikkeessa

225g pikkuporkkanoita
½ tl currya
pari pyöräytystä vaniljamyllystä
3 ½ dl rasvatonta maustamatonta jogurttia ( 2½ dl olisi hyvin riittänyt)
6 hasselpähkinää pilkottuna

Käytin ohjeeseen pakastettuja pikkuporkkanoita, jotka käytin mikrossa. Mausteet sekoitetaan jogurtin joukkoon ja kaadetaan porkkanoiden päälle. Koristeeksi ja hieman lisämakua tuomaan hasselpähkinä rouhetta.


Eilinen päivällinen olisi ollut seitsemän kasviksen keitto ja koska tarpeet jäivät eiliseltä käyttämättä käytin ne tänään. Kirjan mukaan tänään olisi pitänyt valmistaa kaalikeitto. En tosin jaksanut alkaa keittämään kasviksia vaan popsin ne ihan siltänään.

Huomenna lähdemme laivalle, joten laitan dieettin tauolle pariksi päiväksi ja jatkan sitä sitten taas kotiin päästyämme siitä mihin nyt jäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi =)