torstai 20. kesäkuuta 2013

Viereisessä sovituskopissa

Heipä hei taas pitkästä aikaan!

Kesä on tullut ihan huomaamatta jo puoleenväliin ja huomenna juhlitaan jo juhannusta. Elokuussa lähestyvä 2v. kontrolli siis sekin lähenee hiljalleen päivä päivältä. Sitä ennen kuitenkin nautitaan tänään alkaneesta kesälomasta ja etelän reissusta, jonne suunnataan vajaan kahden viikon päästä. Kontrollia ennättää sitten jännittämään myöhemminkin. Ja sitä mahdollista tulevaa korjausleikkausta, jos selviän kontrollista puhtain paperein...

                    Pinned Image

                                                                       (kuva)

Olin viime viikonloppuna lähikaupungissani ostoksilla ja yritin löytää kesäksi jonkun kevyen kesämekon. Ei muuten mikään ihan helppo homma, jos ei halua mitään nunnakaapua ;) Lähes kaikissa kun oli niin avoin kaulus, etten niitä tämän hehtaariproteesin kanssa voisi mitenkään käyttää ilman että on vilautusvaara. Ja tarkoitus ei ole viedä kenenkään yöunia ;)


              
                                                              (kuva)

Mekkoja sovitellessani viereissä sovituskopissa oli muutama nuorehko nainen ja hieman katkerana ja toisekseen huvittuneenakin kuuntelin heidän juttujaan. En tiedä mitä he sovittelivat, mutta tämän tyylistä keskustelua siellä käytiin: " Tässä tulee kyllä kivasti rinnat esille. Korostaa juuri oikeasta kohdasta."
Ja minä viereisessä kopissa tuskailin mummokuumeessani ja yritin löytää vaatteita, joissa hinkit tai minun tapauksessa hinkin saisi verhoiltua kunnolla piiloon.  Sillä hetkellä elämä tuntui kyllä taas epäreilulta ja olisi tehnyt mieli repiä proteesi tuhannen päreiksi siinä paikassa.No, löysin kuitenkin mekon johon olen ihan tyytyväinen  ja tiedättekö löysin Amoenalta biksutkin tai  oikeastaan tankinit, joihin uimaproteesini  istuu tosi hyvin. Ihmeiden aika ei siis ole ohitse. Olisin halunnut mielummin ihan bikinit mutta niistä kaikista näkyi proteesi kun katsoi hieman sivusta ja luulen, ettten niissä olisi voinut ihan rentoutunein mielin käpsytellä. Viime kesänä reissussa käytin uidessa tarraproteesia ja tavallista uikkaria, mutta nyt hommasin ihan uimaproteesin, kun ajattelin että tuolla etelässä tulee varsin lotrattua vedessä enemmänkin. Katsotaan nyt sitten uskaltautuisinko jo täällä Suomen kamarallakin esiintymään uikkareissa. No se jää nähtäväksi ;)

Tälläiset hommasin.

(Kuva Amoena.fi)


Mukavaa juhannusta ja kesää Sinulle, kiva kun piipahdit :)





1 kommentti:

  1. Kivat ja tyylikkäät uikkarit! Helmanhan voi rullata ylös, jos haluat aurinkoa keskivartalollekin. Hyvää jussia, hyvää lomaa ja puhtaita 2 v. tuloksia! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)