tiistai 15. heinäkuuta 2014

1.päivä

Huippua! Ensimmäinen dieetti päivä meni kunnialla läpi! Jossain vaiheessa illalla tunsin kyllä itseni hieman nälkäiseksi, mutta täytin vatsani lasillisella Pepsi maxia ja vedellä. Ensimmäisen päivän aamupala oli  tosiankin banaani-päärynä pirtelö, josta postasinkin jo eilen. 
Lounaaksi söin kesäkurpitsa-raejuustopannua, lisäksi oli lupa syödä 30g kovaa juustoa ja 6 saksanpähkinän puolikasta. Itse söin vain yhden siivun juustoa, kun en jaksanu alkaa sitä punnitsemaan. 


Kesä-kurpitsaraejuustopannu

1 pieni kokoinen kesäkurpista (n.115g)
1 valkosipulinkynsi
1 1/4 dl  1% raejuustoa
ruohosipulia

Paista kesäkurpitsan pannulla valkosipulin kynsien kanssa. Jos sinulla on hyvä tarttumaton paistinpannu, paista ilman rasvaa muussa tapauksessa suosittelen lisäämään pannulle pienen pienen tilkan öljyä.
Paista kunnes kurpitsat ovat hieman pehmenneet. Sekoittele ahkerasti. Lisää joukkoon raejuusto ja mausta ruohosipulilla.


Paistos oli ihan ok, mutta pakko myöntää että kyllä se olisi hieman suolaa ainakin minusta huudellut. Lisäsin itse ohjeen vierestä hieman mustapippuria annokseen.

Päivälliseksi oli eka päivänä purjokeittoa. Aloin pitkin hampain valmistamaan keittoa, kun ohje ei kuulostanut sitten pätkääkään houkuttelevalt, eikä keiton ulkonäkökään ollut kummmoinen. Mutta maku sitä vastoin oli yllättävän hyvä!




Purjokeitto

1 purjosipuli
2 dl rasvatonta vähäsuolaista kanalientä
mustapippuria
ruohosipulia

Mittaa kanaliemi kattilaan ja lisää purjo. Kuumenna kannen alla kiehuvaksi. Poista kansi ja alenna lämpötilaa. Hauduta purjot pehmeäksi. Mausta mustapippurilla ja koristele ruohosipulilla.

Minulla ei ollut tuota kanalientä, joten korvasin sen vedellä ja 1/4 kasvisliemikuutiolla. Ei ehkä yhtä vähärasvaista ja vähäsuolaista, mutta se sai nyt välttää.

Iltapalaksi söin vielä omenan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi =)