maanantai 14. heinäkuuta 2014

Pariisilainen dieetti; Banaani-päärynä pirtelö

                                                      Heipä hei pitkästä aikaan!

Anteeksi tämä pitkä blogi hiljaisuus. Tänne kuuluu hyvää! Ehkäpä juuri sen vuoksi ei ole tullut tarvetta päivittää blogiakaan.  Korjausleikkauksesta olen toipunut hyvin. Rinta ja osin vatsa ovat vielä varsin tunnottomia, mutta sehän kuuluu ihan asiaan. Olen ihan hupsuna ostellut tänä kesänä bikineitä kun niitä pystyy taas monen vuoden tuon jälkeen pitämään. Käytiin viikon lomalla Alanyassa ja olipa mukava kun ei tarvinnut turata proteesien kanssa!
Painonpudotus projekti on kokenut kesälomalla takapakkia ja tänä aamuna puntari näytti + 2,5 kiloa! Salilla olen käynyt edelleen kahdesti viikossa ja siitä yritän pitää kiinni jatkossakin. Lainasin kirjastosta Pariisilainen dieetti kirjan ja sen ohjeilla ajattelin testata  nyt lähtisikö paino miten nopeasti laskuun. Katsotaan nyt miten pitkään jaksan ohjeita noudattaa... Ajattelin vetää sen tiukemman aloituksen eli  10 päivän kahvilavaiheenkin läpi. Lisää dieettistä ja kokemuksia siitä voit lukea esim.täältä tai täältä. Kirjan ohjeet ovat tosi selkeät ja useimmat ohjeet sellaisia joita itsekkin pystyn syömään. Minä kun en oikein välitä punaisesta lihasta.


Ensimmäisen aamun aamupala kirjan ohjeiden mukaisesti oli banaani-päärynä pirtelö. Ja sillä polkaistiin tämä viimeinen kesälomaviikko käyntiin. Kirja opastaa myös ottamaan monivitamiinitabletteja ja magnesium lisää. Minulla lisäksi tuo Kalsipos-D käytössä.


                                                       Banaani-päärynä pirtelö

                       (kahvilavaihe aamupala nro 1)

                                                                  1 pienehkö banaani
                                                                  1 päärynä
                                                           2,5 dl rasvatonta maitoa
                                                            1 tl makeutusainetta (käytin Steviaa)        Tallentelen tänne blogin puolelle muutamia noita dieettin ohjeita. Lisäksi laittelen annoksista kuvia omaan Instagramiini. Jos sinua kiinnostaa nuo Instagramin kuvat niin pyydettäessä voin kertoa halukkaille käyttäjätunnukseni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi =)