sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

310711

Huomenna pitäisi sitten mennä taas välillä töihin. Toisaalta jännittää ihan kamalasti miten saan pidettyä ajatukset kasassa. Kotona ajatukset harhailevat ja olen huomannut etten ihan kaikkea muista mitä esim.mies on sanonut. No, tämä lienee ihan ymmärrettävää!  Töihin paluu voi olla hyväkin asia, tulee välillä muutakin mietitttävää kuin kokoajan näitä kauhuskenaarioita joita päässä tällä hetkellä liikkuu. Välillä jaksaa olla kovinkin (ehkä liiankin optimistinen), mutta sitten taas välillä ajattelee kaikkea pahinta mahdollista mitä edessä saattaa olla.Toisaalta olin viime kesänä käynyt mammografiassa ja ultrassa ja silloin todettiin ettei patti ole vähääkään hälyttävän näköinen. Liekkö sitten sattunut lääkärille moka, vai voisiko oikeasti olla niin hyvä tilanne, että syöpä saatiin nyt aivan tuoreeltaan kiinni. Onko teille muille käynyt noin? Lääkärin suhtauminen viime kesänä oli kyllä hieman sellainen, ettei näin nuorella (siis voi olla paljon nuoremmallakin!!!) voi oikein mitään pahanlaatuista olla., kun ei ole edes sukurasitusta taustalla. Näin jälkeen päin ajateltuna kummastuttaa miksei silloin tutkittu tarkemmin.


Huomasin blogini tilastoista, että tällä on käynyt mukavasti porukkaa viimeisten päivien aikana. Olisi kiva jos jättäisitte pientä puumerkkiä vierailustasi! Ja lukijaksikin saa liittyä =)


Puuterihuisku
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä tulevaan! Ihana blogi ulkoasultaan.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis Blogi!

  Mulle kävi samoin, kävin tutkituttamassa rinnan viime kesänä patin vuoksi, radiologin mielestä ei kuulemma ollut mitään vakavaa. Helmikuussa menin uudelleen, eri lääkärille - ja agresiivinen rintasyöpähän se olikin. Mulle jo kirurgi ilmoitti, että viime kesänä on tapahtunut hoitovirhe, olisi siis pitänyt silloin ottaa neulanäytteet. Onhan se tosi harmi, kasvaimet oli kasvanut hiukan ja tottahan se harmittaa, että kun itse on ajoissa ja sitten lääkäri ei ota tosissaan vain siksi että potilas on nuori ja ei kuulu riskiryhmään.. kun tämä sairaushan nyt voi tulla kenelle hyvänsä.

  Voimia!!! <3

  t. kynttilänpolttaja

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marita! Totuttelen nyt tähän poistoajatukseen. Onneksi on olemassa Sinun kaltaisia tsempaajia ♥

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)