maanantai 8. elokuuta 2011

Ahdistuksen purkua

Runner by ~CLEMY on deviantART                                                                         (via)

Lenkkarit jalkaan, poppis soimaa mp3 soittimesta ja töppöstä rivakasti toisen eteen. Johan unohtuu hetkeksi paha maailma! 

                                                                          Puuterihuisku

2 kommenttia:

  1. Heippa Puuterihuisku

    Sinulla on ihana blogi. Kiva kun lisäät kuvia(tyylikkäitä kuvia) niin blogista tulee paljon kutsuvampi.
    Eräässä postauksessa kyselit onko muille käynyt samoin, että edellisenä vuonna ultran ja mammon perusteella oli löydös hyvälaatuinen? Kyllä, täällä toinen paitsi minulla meni 1,5vuotta patin kanssa pällistellessä, kun ei sen pitänyt olla vakavaa. Lopulta viereen kasvanut herne herätti minut sekä terveyskeskuslääkärin toteamaan, että ei tämä ihan ok ole..eikä ollut 2kasvainta ja molemmat pahiksia. Leikkaus, myrkytys ja vielä 1,5v myöhemmin täällä hikoillaan ja toivottavasti todella pitkään! Tsemppiä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos anomyyni! Elämässä pitää yrittää nauttia kaikista pienistä kauniista asioista. Elämä on tällä hetkellä aivan muuta kuin ruusuilla tanssimista ja vaaleanpunaisia ajatuksia, mutta tämä bloggaus on minulle omalla tavalla terapiaa. Lisäksi olen aina tykännyt kauniista asioista, siis miksipä en lisäsi niitä tännekkin =) Toivttavasti tulet toistekkin tänne kurkistelemaan.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)