keskiviikko 5. helmikuuta 2014

- 8, 5 senttiä

                           Make it a reality instead of just a dream!

Jaahas, niin se taas viikko mennä huristeli hurjaa vauhtia ja ollaan taas totuuden äärellä.  Eli mittausten aika! Laitan nyt punaisella nuo viimeisimmät arvot, niin on sitten kätevä seurata  millaista tulosta on tullut.

Paino: 68,5 kg ->67,7 ->  68,1 kg -> 67.7 kg

Bmi: 26,8 -> 26,4 -> 26,7 -> 26.4

Vyötärö: 88cm ->86 cm -> 85,5 cm

Lantio: 105,5cm -> 104,5 cm -> 103,5

Yläreisi: 54,5cm -> 54 cm ->54 cm

Rinnan alta: 87cm -> 86.5 -> 85 cm

Vatsamakkara (n. sormen levyes navasta alaspäin) 98 cm -> 96.5cm


Eli tällä viikolla painokin oli jälleen laskenut takaisin niihin parin viikon takaisiin  tuloksiin. Ei siis pidä hätääntyä vaikka jonain viikkona paino ei laskisikaan tai vaikka sitä jopa tulisi hieman lisääkin. Seuraavalla viikolla vastaavasti taas saattaa olla pudotusta enempi. Mutta jos kahtena peräkkäisenä viikkona on nousua sitten ehkä kannattaa miettiä mitä voisi korjata :)

Next month's body quotes fitness motivation diet healthy lifestyle exercise
Vaikka tuossa painossa nyt ei ole tapahtunut kovinkaan suurta muutosta niin olen kyllä tyytyväinen noihin muihin mittoihin. Kuitenkin yhteensä 8,5 senttiä on lähtenyt kropasta pois! Aika jänskä juttu muuten, että paino ei juurikaan tipu, mutta mitat kuitenkin pienenevät aika vauhtia. Tekisi ihan hitsisti mieli aloittaa joku kunnon dieetti, mutta tiedän ettei niillä kuitenkaan saa mitään pysyviä tuloksia aikaiseksi ja tuskin se olisi nyt järkevääkään kun on tuo leikkaus tulossa.  Sitä paitsi jos tässä nyt kovin pääsee laihtumaan niin kohta ei ole enää  riittävästi vatsaa  rinnan rakentamiseen ;) Olen popsinut vihreä tee kapseleita ja sitten CLA+ strongia, nekin täytynee nyt laittaa tauolle. Leikkauksen jälkeen tulee parin kuukauden sali kielto, mutta ei voi mitään.  




2 kommenttia:

 1. Heissun,
  täällä rintsarisisko, olen lueskellut blogiasi jo parisen vuotta. Hirmusti tsemppiä kuntokuuriin ja leikkaukseen!
  Nyt pitää kuiten kysyä, että huomasitko, mitä tuo eka kuvasi edustaa? Siis se on pro-ana kuvia:
  Pro-ana (oikeammin lat. pro anorexia, joskus myös pro-ano, "anoreksian puolesta") on nimitys ihmisille, jotka pitävät anoreksiaa sairauden sijaan elämäntapana ja haluttavana tilana. Pro-anat useimmiten joko sairastavat anoreksiaa tai haluavat "saavuttaa" anoreksiatilan.
  Jos laitoit sen tarkoituksella, niin ok....mutta onko kuitenkin vahinko? Ajattelin vaan sanoa, kun kiinnitin huomiota... Iloista kevättä ja hyvää mieltä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit puumerkkiä käynnistäsi! Ja kiitos tarkkasilmäisyydestäsi. Nappasin kuvan Pinterestistä enkä lukenut pikku tekstiä niin tarkkaan. Kuva ei todellakaan edusta minun ajatusmaailmaani joten poistoon menee. Kiitos vielä sinulle kun huomasit :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi =)