torstai 20. helmikuuta 2014

Liian isot housut!

                          22 best exercises for a perfect butt

Aika mukava tunne on muuten se kun huomaa, että eniten käyttämäsi housut ovat käyneet hiukan liian väljiksi. Väljyyttä on tullut eniten reisiin ja lantiolle. Vatsassa tuntuisi makkarat olevan kaikkein tiukimmassa kiinni. No, eiköhän se makkara siitä hieman pienene kun kirurgin veitsi on hieman heilahtanut. 


Nice blog for fitness motivation #Inspirational_fitness_website

Tällä viikolla en päivitä noita mittanauha lukemia koska ne eivät ole heilahtaneet mihinkään suuntaan. Paino sentäs kiirii alaspäin tosin aivan etanan vauhdilla.

Paino: 68,5 kg ->67,7 -> 68,1 kg -> 67.7 kg -> 67.3 -> 66.8

Bmi: 26,8 -> 26,4 -> 26,7 -> 26.4 ->26,3 -> 26,1

Viime viikonlopun hotellireissulla sain aika hyvin pidettyä syömiset kurissa, enkä sortunut mihinkään älyttömiin mässäilyihin.  Juomia toki tuli otettua jonkun verran, mutta onneksi sentäs paino ei ollut noussut. Ensi viikon olen lomalla ja tiedossa on mm. risteilyä ja seisovassa pöydässä syömistä. Voi pojat sentäs! Ei taida tehdä oikein hyvää tälle minun proggikselle ;)

                      Your Body. Your Rules.

Töissä olen yrittänyt puskea hommia ihan hullunlailla, että olisi sitten työt hyvällä mallilla kun saikku alkaa ensi kuun lopulla. Saan vaan puolipäiväisen sijaisen itselleni, joten toukokuussa kun palailen töihin ei todellakaan tarvitse peukaloita pyöritellä. No, ei pidä murehtia sitä etukäteen. Asioilla kun on tapana järjestyä tavalla tai toisella :)
Liitin postaukseen hiukan tuollaisia motivaattori kuvia. Olisi aika nastaa saada tuollaiset kankut :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentistasi =)