maanantai 2. tammikuuta 2012

2.1.12

* Olen kiitollinen, että huomisen Taxo tiputuksen jälkeen olen jo puoli välissä sytostaattihoitoja.
*  Olen kiitollinen, että sain viettää joulun ja uudenvuoden  aaton kotona hyvävointisena läheisten kanssa.


Google http://tradingphrases.com/images/T/CUS1099FaithFamilyFriends.jpg vaizdų paieškos rezultatai on We Heart It. http://weheartit.com/entry/20315629


*  Olen kiitollinen, että ihan kaikki hiukset eivät ole edelleenkään lähteneet, ja että lähes  kaikki  ripset ja kulmakarvat ovat vielä jäljellä.

* Olen kiitollinen isälleni ja äidilleni valmiista ruuista, jotka he toivot meille eilen. Pakastin ne ja ne on sitten helppo ottaa pakkasesta ja lämmitellä lapsille minun "huonoina päivinä".
                                                                     Puuterihuisku

3 kommenttia:

 1. Uusin lukijasi ilmoittautuu :)
  Pidän TODELLA paljon ihanasta blogistasi ja erityisesti asenteestasi. Sairautesi on lähipiirissä tuttu ja siitä syystä varmaankin eksyin tännekkin - ja hyvä että eksyin.

  Onnellista Uutta Vuotta 2012 toivotellen

  Tanja

  VastaaPoista
 2. Tsempit huomiselle ja toipumiselle sen jälkeen. Puolimatkaa kannattaa tuulettaa. Pätkä kerrallaan se menee jatkossakin. Voimia taipaleelle! :)

  VastaaPoista
 3. Tanja: Ihanaa kun jätit kommenttia käynnistäsi! Kiva kuulla, että pidät blogistani. Tervetuloa jatkossakin vierailulle =)
  rk: Jännityksellä odotan mitä Cefit tuo tullessaan, mut tosiaan pätkä kerrallaan mennään. Ja johan tämäkin on pienen juhlimisen paikka =)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)