maanantai 23. tammikuuta 2012

Hässäkkä pässäkkä

Päivät ovat kuluneet ihan lentämällä. Mitään ihmeempiä menoja tai tekemistä ei ole ollut, mutta silti on ollut jotenkin ihan armoton hässäkkä viime päivinä. Jostain vaan olen itse kehitellyt kiireen.


 No, huomenna kiireet ehkä loppuu taas vähäksi aikaan, kun menen ekaan Cef tiputukseen. Jännittää aika tavalla millaiset fiilarit nuo mömmöt saavat aikaiseksi.
Ehkä toi kiirekkin on just siitä johtuvaa, että haluaa taas saada kaikki rästihommat hoidetuksi ennen tiputusta. Kun sit taas ei tiedä mitä kykenee loppuviikosta tekemään. Ja kun on paljon hommaa, niin ei ennätä niin paljoa jännittämäänkään ;)

Tässä taas näitä pieniä ilonaiheita =)
Puuterihuisku4 kommenttia:

 1. Aika hyviä taas nuo ilonaiheet! :D

  Tsemppiä huomiseen tiputukseen! :)

  VastaaPoista
 2. Tsempit huomiselle ja voimia toipumiseen! Hyvä kun on paljon puuhaa, niin et ehdi surra hoitoja. Ja hyvä vielä sekin, että välipäivinä jaksat olla aktiivinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset pitää omalta osaltaan kiireisenä, ja se on kyllä tosi hyvä juttu. Pakko nousta aamulla ylös ja pukea päälle, eikä hihhuloida koko päivää yöpaitasillaan kotosalla ;) Minulla kyllä räjähtäis pää jos pitäis vaan neljän seinän sisällä pysytellä.

   Poista

Kiitos kivasta kommentistasi =)