perjantai 6. tammikuuta 2012

Väsynyt ja mustelmainen

Kolmas päivä menossa viimeisestä Taxo tiputuksesta ja armoton väsymys alkaa taas nostelemaan päätänsä. Onneksi on pitkä viikonloppu edessä ja mieskin vapaalla, joten ei tarvitsekkaan jaksaa mitään kummoisempia puuhastella. Olinkin tässä pari päivää ihmeen energisellä tuulella. Sain jopa vaatehuoneesta siivottua pari isoa muovikassillista kamaa kierrätykseen. Osan vein lähetyksen kirpparille ja osan naputtelin myyntiin huuto.nettiin.  Epistä muuten että sairastamisestakin rangaistaan! Meinaan nimittäin sitä, kun on ollut pari kuukautta sairaslomalla, niin tulot tipahtavat aikalailla. Kukkaronnyörejä siis yritettävä kiristellä aika tavalla.


Käsi alkaa olla aika komean näköinen. Kolme oikein reipasta mustelmaa! Hih, yritin kuvata niitä teille, mutta ikävä kyllä mustelmien koko komeus ei taida välittyä näiden kuvien kautta. Maanantaina olisi luuston gammakuvaus ja jälleen pitäisi suoni löytää jostain. Niin ja lisäksi vielä verikokeet pitäis ottaa, eli tökkimistä ja suonenkaivelua jälleen edessä.


Jännittää tuo luuustokuvaus aika tavalla.  Tämähän on nyt se uusintakuvaus, kun siinä ensimmäisessä näkyi jotain pientä muutosta leikatun puolen lapaluun seutuvilla.
Pakko sen on olla ok!

Pää on jotenkin ihan puuroa taas täynnä ja on vaikea keskittyä kirjoittamiseen ja järkevän tekstin tuottaminen on hankalaan, joten taidan nyt  siirtyä tuonne sohvalle viltin alle.

Mukavaa loppiaista kaikille!


Puuterihuisku
1 kommentti:

  1. Syöpä ei ole pupupöksyjen tauti, mutta sohvalla viltin alla on hyvä paikka joskus. Peukut puhtaille gammatuloksille ♥

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)