keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Mukavaa ja jännittävää postia

"Ystävällisesti ilmoitamme, että Teitä hoitavalta lääkäriltä on tullut lähete  ....... yliopistollisen sairaalan kirurgian  poliklinikalle. Arvioitu vastaanottoaika on 3 kuukauden sisällä. Ajanvarauksesta ilmoitamme kirjeitse myöhemmin." 


Tälläinen kirje tulla tupsahti tänään postilaatikkoon =) Siitä se korjausleikkaus asiakin alkaa pikku hiljaa etenemään. Nyt sitten vaan odotellaan ja kuulostellaan mitä tuleman pitää.


                                                                         

2 kommenttia:

  1. Uskaltaudutko näin tuoreeltaan korjausleikkaukseen? Olen kovasti miettinyt samaa, mutta silti takaraivossa on ajatus siitä, olisiko viisasta odottaa se viisi pitkää vuotta ja katsoa uusiiko tauti.. Siitähän lähdetään ettei se uusi, mutta toisaalta voi olla melko pitkä prosessi jos korjattuun rintaan uusii tauti ja sitä aletaan operoimaan.. Kiva kuulla sitten mitä plastiikkakirurgi sinulle suosittelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen päättänyt että menen korjausleikkaukseen sitten heti kun se vaan on mahdollista. Pitää tietysti kuunnella mitä mieltä lääkärit ovat, mutta minulle toi rinnan puuttuminen on sen verran kova juttu, että en jaksaisi odotella. Viisi vuotta tuntuu nyt jotenkin lopputtoman pitkältä ajalta vaikka äkkiä sekin varmasti menee jos katsotaan että on turvallisinta odottaa sinne asti.

      Poista

Kiitos kivasta kommentistasi =)