maanantai 11. kesäkuuta 2012

Tukkaa pukkaa!

Hello young fellows!
Se käynnistyi tänään viimeinen sairaslomaviikko. Aika nastaa =)  Käsikään ei ole enää  vihoitellut vaikka olen pienillä painoilla tehnytkin ojentajia, hauiksia ja olkapäitä.  Yritän kovasti antaa alleille kyytiä, mutta saas nyt nähdä miten pitkään jaksan aktiivisesti punttia nostaa. Minulla ei tahdo innokkuus aina oikein piisata  tuollaisiin pidempiin projekteihin... Painoakin olisi tarkoitus pudottaa muutama kilo kun kerran taas jaksaa liikkua.
Kainalossa on vielä  tunnottomuutta. Aika metka muuten ajella kainalokarvoja kun ei oikein kunnolla tunne, missä kohtaa terä menee. No, onneks kainalokarvat ei ihan yhtä tuuheana kasva kuin hiukset! Minulla on aina ollut suhteellisen paljon hiuksia, mutta ei ne ole koskaan aikaisemmin näin tiheästi kasvaneet. Ihana tunne  muuten pitkästä aikaan kun suihkussa hiukset kulkevat sormien lävitse!


Hiuksia on jo tosiaan mukavasti ja huomiselle varasinkin kampaaja-ajan.  Ei näissä varmaan juurikaan leikattavaa ole, mutta jos noita korvallisia ja niskaa vaikka siistisi. Ja sitä paitsi jo ajatus kampaajalle menosta on niin ihana, että melkein itku tulee. Enpä olisi vuosi sitten uskonut että joskus iloitsen siitä, että on hiuksia mitä kammata =)

Kävin tänään tarraproteesin kanssa ostamassa uudet rintsikat. Olikin muuten hikinen homma! Valehtelematta sovitin varmaan yli parit kymmenet liivit ja varmaan kymmenet uikkarit.  Uikkareita olisi löytynyt, mutta ne jotka olisi proteesin kanssa menneet olivat jotenkin niin mummoja etten vielä ostanut. Liiveissä päädyin mustiin aika perusliiveihin, joista proteesi ei näkynyt kuin hieman reunasta. Pitää yrittää jos proteesin paikka ihan himpun vaihtamalla saisi reunan kokonaan piiloon. 
Aika tylsää oli maksaa niin suolainen hinta rintaliiveistä, kun ei kuitenkaan saanut ihan sellaisia täydellisiä.

Liivikaupassa olisi ollut yhdet ihan täydelliset Marliens Dekkers liivit jotka käyn kyllä heti ostamassa kun korjausleikkaus on tehty! Katsokaan vaikka itse noita kaunokaisia tuossa keskellä. 


undressed by marlies dekkers                                                                    ( kuva  täältä)2 kommenttia:

  1. Nätti tukka! Ja näyttää todella tuuhealta ja vahvalta. Hyvää viimeistä sl-viikkoa ja sitten vielä niitä oikeita lomaviikkoja

    VastaaPoista
  2. Ihana kesätukka :)ja mukavia lomapäiviä!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)