torstai 15. syyskuuta 2011

Heippa pumpulitissi!

On se kiva, että  voi käydä ostoksilla oman sohvan pohjalta, jos kunto ei vielä anna periksi lähteä kauppoja kiertämään.  Sairaalasta sain mukaani valkoiset liivit ja vanua. Kaipasin kuitenkin mustia liivejä ja vanutäytetään ei tunnu parhaalta vaihtoehdolta, joten tein ensimmäisen tilaukseni Amoenasta.  Paketille tuli mielestäni aika suolainen hinta, mutta olen valmis hieman sijoittamaankin siihen että tunnen oloni naiselliseksi ja vaatteet istuvat hyvin päälle.Tilaukseen lähtivät siis mustat T-paita liivit, joille on varmasti jatkossakin käyttöä. Tilasin myös ensi proteesin, joten pian ei tarvitse tuon vanun kanssa enää pelata.  Ensi proteesin käyttöikä ei varmasti tule olemaan kovin pitkä, mutta ei pari kymppiä mielestäni ole iso sijoitus jos sillä saa pientä mielen piristystä.  Toivottavasti liivit istuvat hyvin päälle!
Kunhan haavat ovat kunnolla parantuneet taidan kokeilla tilata jostain ulkomaisesta nettikaupasta jotkut nätit liivit.  Onko teillä millaisia kokemuksia alusvaatteiden ostamisesta netistä ja juuri noista ulkolaisista myymälöistä?

Ai, niin ja sain tänään vihdoinkin kainolotreenin pois! Nyt vaan toivotaan ettei tartte punktoida!


                                                               Puuterihuisku

1 kommentti:

  1. Hyvä että dreenivapaus koitti! Peukut, ettei nestettä kerry. Nyt vain rauhallista jumppaa ja voimien keruuta seuraavaa koitosta varten. Nettiostoksista minulla ei ole kokemusta. Lämmöllä matkassasi mukana, rk

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)