sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Pitsiliivit

Pääsin eilen sairaalasta kotiin, tosin kainalodreeni pussukka mukanani. Erittelee vielä sen verran, että saan kantaa tuota uutta syysveskaa mukanani varmaan vielä muutaman päivän. Rintadreeni poistettiin eilen ja samoin sidokset haavalta.  Itkuhan siinä tuli kun hoitaja otti sidokset pois ... Pelkäsin tuota hetkeä ennalta ehkä leikkauksesta eniten.  Haava sinäänsä on siisti, mutta kyllähän näky aika ankea on.  Haava tietysti siistiytyy tuosta vielä paljon, mutta voitte varmaan kuvitella mikä on muutos entiseen D-kuppiin...
Sairaalasta sain pitsiliivit mukaani, jotka yllätyksekseni olivatkin yllätävän nätit.


Olen itse tottunut käyttämään kaarituellisia ja sellaisia kohottavia rintsikoita, että onhan muutos tietysti siihen melkoinen. Mutta yllättävän hyvin toimii tuo pumpulisysteemikin. Paremmin kuin arvasinkaan. Eiköhän tuon pumpulitissin kanssakin pärjää kun miettii hieman milllaisen paidan päällensä pukee.


(Älkää välittäkö tuosta viimeisen kuvan kirjoitusvirheestä, taisi kirurgi napata samalla palan aivoistakin pois!)Puuterihuisku


3 kommenttia:

 1. Sievät ja naiselliset liivit :) rk

  VastaaPoista
 2. No onhan se iso asia, kun osa itsestä viedään. ja vielä kun syy on syöpä.
  Pumpulitissi on kyllä vähän ankee.. Mutta onneksi sitä ei tarvitse kauaa kestää! Kun haava paranee, saat hyvän silikooniproteesin, joka on kyllä niin hyvä ettei kukaan ulkopuolinen huomaisi, kun paita on päällä ;)
  Proteesiliivikauppoja on suomessa muutama ja esim. stocka ja elloskin myy niitä ;) mutta kannattaa myös tutustua ulkomaiseen nettikauppa tarjontaan ;) (esim. mun blogin vasemmassa reunassa linkkejä eräisiin) on vähän parempi valikoima ja halvemmat halvemmat hinnat :)
  Tsemppiä sinne ja pikaista paraneimista!!! Hienoa, että olet päässyt kotiin toipumaan <3

  VastaaPoista
 3. rk: Kiitti kun jaksat käydä tsemppaamassa minua täällä ♥
  Marita: Himpura, en pääse blogiisi tuosta sinun nimeä klikkaamalla. Laitatko blogisi osoitteen, niin tulen kurkistelemaan =)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)