perjantai 16. joulukuuta 2011

161211

Kolmas päivä menossa toisesta Taxo tiputuksesta. Aamut alkaa Panadol purkin kolistelulla, päänsäryt on siis jälleen täällä.  Hitsi, että kyllästyttää. Myös armoton väsymys on vaivannut koko ajan. Tänään vein lapset aamulla kouluun ja kun pääsin  kotiin kömmin takaisin peittojen alle nukkumaan. Nukuin autuaan tietämättömänä taju parkissa pari tuntia. Ihan säikähdin kun huomasin, että kello on 11.  Makuaisti on myös taas mennyt ja vähän väkisten pitää yrittää välillä jotain syödä. 
Jotenkin on ollut sellainen alakuloinen fiilis. Joulu lähestyy ja kaikki valmistelut on tekemättä, siis oikeasti lasten lahjatkin vielä ostamatta.... Jotenkin ei vaan jaksa innostua mistään. Tiedän että nousen täältä taas kunhan olo hieman tokenee, mutta kiire taitaa tuon joulun kanssa tulla. Jostain pitää ainakin lahjat yrittää kaapia kasaan.
                                                                    Puuterihuisku

1 kommentti:

  1. Syöpävuoden joulu tulee kyllä matalammallakin profiililla. Oikeasti se on vain yksi ohimenevä viikonloppu. Tärkeämpää sinulle on kunnon kohottaminen hoitojen välillä ja muille varmasti se, että hoitojen jälkeen olet taas kunnossa.
    Hyvää ja kiireetöntä joulun odotusta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)