maanantai 5. joulukuuta 2011

Kun yhdestä mörköstä pääseen eroon, niin toinen odottaa jo oven takana

Kävin aamulla labroissa ja tulehdusarvo oli hyvin laskenut. CRP oli enää 12. Leukkarit olivat nyt vastaavasti koholla.  Viikon päästä sitten taas kontrolloidaan arvoja ja nyt pääsen jatkamaan antibiootteja suun kautta.Eilen illalla alkoi lähtemään hiukset.  Paruin hetken suihkussa suoraa huutoa kun huomasin hiustukot lattiakaivossa. Tuntuu niin epäreilulta, juuri kun selviää edellisestä peikosta niin toinen on jo odottamassa oven takana.  Välilllä jotain hyviä uutisia kiitos! Yritän sinnitellä hiusten kanssa vielä muutaman päivän, mutta jos hiustenlähtö ei tästä yhtään helpota niin luulen että loppuviikosta ajelen hiukset kokonaan pois. En kestä tätä karvaa joka paikassa.


Jouduin sairaalakeikan takia perumaan pertsan sovitusajan.  Varasin tänään uuden ajan. Toivotaan ettei nyt tule enää mitään mutkia vastaan.

                                                                     ♥
                                              
                                                           Puuterihuisku                                                                           


2 kommenttia:

  1. Kyllä hiusten lähtö on niin vaikea asia, että pakko sen kanssa on vähän parkua. Toivottavasti parku helpottaa ja ajatus, että sille nyt vaan ei mitään mahda. Pertsalla ja pipoilla pääset pahimman yli ja puolen vuoden kuluttua kasvattelet jo tukkaa. Syöpähoitoputki on pitkä ja raskas, mutta vilkkuu siellä valoakin välillä ja sitten lopussa jo enemmänkin. Tiedän - turhia sanoja tähän hätään, mutta koita nyt kuitenkin jaksaa.
    P.s. Ks. blogi: http://teratooma.vuodatus.net/ saatat jopa tulla hyvälle tuulelle :D

    VastaaPoista
  2. Niin, onhan ne "vaan" huikset.. silti täällä kotona lukiessani tirautin kyyneleet puolestasi. Useammatkin, olen joskus aika herkkä näissä jutuissa. Elämä vaan ei anna joskus levätä pientä hetkeä pidempään.. Toivotaan sulle kaikkia hyviä juttuja seuraavaksi..

    Voimia yritän sulle ilmojen kautta lähettää, jaksamista ja rakkautta niin roppakaupalla kuin suinkin..

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)