perjantai 14. lokakuuta 2011

Kotona jälleen

Kotona jälleen! Kainalo on nyt tyhjennetty ja ainakin tähän saakka kaikki on mennyt loistavasti. Minut leikkasi sama ihana plastiikkakirurgi kuin ensimmäisellä kerrallakin. Ja tälläkin kertaa hän näyttäisi tehneen hyvää jälkeä. Kainaloon ei tarvinnut tehdä uutta viiltoa vaan kainalo saatiin tyhjättyä vanhan haavan kautta. 
Yhden yön olin leikkauksen jälkeen sairaalassa ja seuraava päivänä huristelin jo taksilla takaisin kotiin. Ja mikä parasta ilman dreenipussukkaa!

American Icons: You can do anything! | Lilarot on We Heart It. http://weheartit.com/entry/15543269

Käsi on hieman jäykkä, mutta toistaiseksi ei onneksi ainakaan vielä ole isompia turvotuksia tullut.  Sain samalla reissulla ne luuston gammakuvauksen vastauksetkin. Oikean lapaluun takana näkyi sitten jotain ylimääräistä. Lääkäri kyllä rauhoitteli, että liki puolella hänen asiakkaistaan näkyy kuvissa vastaavanlaisia muutoksia eikä niissä sitten kuitenkaan ole ollut mitään poikkeavaa. Tammikuussa otetaan sitten kontrollikuvat. Väkisten tuo asia painaa vähän mieltäni vaikka yritänkin olla murehtimatta asioita etukäteen.


Nyt parannellaan uutta haavaa ja yritetään pitää lippu korkealla. Mukavaa viikonloppua kaikille! Ja hei tänään vietetään Roosa nauha päivää joten muistakaan pukeutua pinkkiin =)

Puuteruíhuisku


2 kommenttia:

 1. Ihanaa, että kaikki meni hyvin.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onneksi kaikki on mennyt hyvin, vaikka varmasti uusi operaatio ei innosta. Hyvä kun jksat pitää iloista mieltä ja olet käynyt virkistäytymässä. Nyt vaan kova tsemppi päälle kun hoidot alkaa. Minä elin silloin vähän sykleissä. Olin välillä ihan raatona sängyn ohjalla ja aina siinä ennen seuraavaa hoitoa, kun oli jo olo ihan ok järjestin jotain kivaa tekemistä tai kokoontumista. Siten jaksoi, yhden kerrallaan.

  Peukutan sille, että kuvissa ollut peikko oli turha. Minullakin taas jännitystä, kun kuun lopulla mammo ja ultra. Ei niihin ikinä totu.
  Parantumisia!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)