maanantai 10. lokakuuta 2011

Onks pakko jos ei haluu?!

Viikonloppuna reissussa oli niin kivaa etten muista milloin viimeksi olisin nauranut yhtä paljon. En edes muista milloin viimeksi oli kulunut päivä ilman kyyneleitä. Nyt meni jopa kaksi päivää =)  Nämä pari kuukautta ovat olleet niin rankat, että pieni irtiotto tuli kyllä niin tarpeeseen.

Viikonloppuun sisältyi teatteria, hyvää ruokaa ja juomaa, shoppailua ja hyvää seuraa. Pääsipä raihnainen vähän jopa tanssahtelemaankin. Eikä edes tissi tipahtanut tanssilattialle, eli hyvin meni =)


Huomenna olisikin sitten jo se vatsaultra ja verikokeisiin meno. Keskiviikkona sitten osastolle ja sinne kainalon tyhjennykseen. Toivottavasti ei tarvitse montaa päivää siellä osastolla vanheta. Ei nappais uusi operaatio sitten yhtään. Jo toinen leikkaus parin kuukauden sisään. Aika tylyä menoa ainakin tälläiselle ihmiselle, jota ei ole koskaan aiemmin operoitu sitten mistään.
Onneksi olen toipunut edellisestä leikkausta jo hyvin. Nyt pärjää jo ilman särkylääkettä. Tänään jopa vaihtelin verhojakin eikä käsi tai etumus siitä nyt sen pahempaa tainnut tykätä. Parin päivän päästä fiilikset sitten ovatkin jo ihan toiset...  Onks pakko jos ei haluu ?!


                                               Nyt saunaan, kohtahan sekin on taas kiellettyä.

                                                                     Puuterihuisku

2 kommenttia:

  1. Voimaa ja rohkeutta! Ei ole pakko, mutta ehkä kahdesta pahasta se pienempi. Tosi vaikea päätös itse tehtäväksi, kun tulevaisuutta ei voi ennustaa:(

    VastaaPoista
  2. rk: En mä oikeasti mietikkään sellaista vaihtoehtoa etten tuonne operaatioon menisi. Kaikkeni olen valmis tekemään, että tämä viheliäinen ja arvaamaton seuralaiseni saataisiin kuriin.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)