lauantai 1. lokakuuta 2011

Minne katosi huoleton lapsuus?

Kerroimme heti eilen illalla lapsille, että joudunkin vielä toiseen leikkaukseen. Tuntui pahalta nähdä miten pelko ja huoli näkyi esikoisen silmistä hänen  kuultuaan uutisen.  Pienemmät eivät ehkä osaa vielä samalla tavalla olla huolissaan. Vanhin on mestari tulkitsemaan äidin ja isän tuntemuksia ja häneltä on vaikea pitää asioita salassa.  Mitähän kaikkea mahtaakaan tuon miehen alun mielessä liikkua...

Fotky na nástenke on We Heart It. http://weheartit.com/entry/15461258

Alusta alkaen ollaankin kerrottu lapsille rehellisesti, mutta heille sopivalla tavalla sairaudestani ja mahdollisista tulevista hoidosta. Vanhimmalla meni pitkään leikkauksen jälkeen ennen kuin hän halusi edes haavaa katsoa.  Harmittaa, että lapset joutuvat kantamaan tätä taakka sydämessään kun heidän pitäisi saada elää lapsuuttaan ilman huolen häivää.

Women 8 on We Heart It. http://weheartit.com/entry/15041456

Viime yö oli hieman uneton ja heräsin aamuyöllä miettimään asioita. Kumma miten juuri yöllä erilaiset ajatukset valtaavat mielen. Toivottavasti ensi yönä uni jo maistuisi paremmin, ainakin mieli on jo hieman toiveikkaampi kuin eilen lääkäristä tullessa. Pitää vaan ajatella, että tämä nyt vaan on tälläinen yksi ylimääräinen kiertopolku kohti tervettä elämää.Mukavaa viikonloppua kaikille, ihana aurinkoinen päivä ollut tänään, toivottavasti aurinko jaksaa paistaa huomennakin.

                                                           Puuterihuisku

3 kommenttia:

 1. Lapsia ei voi pitää pumpulissa, vaikka miten haluaisi. Elämä on. Hyvä heille on varmasti ikävistäkin asioista kertoa, iän mukaisella tavalla, turvallisessa kotiympäristössä. Lapsista saat myös voimaa ja iloa.

  VastaaPoista
 2. Heips, elämä koettelee sua, mutta mulla on sulle yksi juttu - jos vain vastaan otat..?
  Löydät sen blogistani:
  http://elamarakastettuni.blogspot.com/2011/10/tunnustus.html
  Leena
  p.s. olet ajatuksissani..

  VastaaPoista
 3. rk: Näinhä se on, valitettavasi lapsia ei voi kasvattaa pumpulissa vaikka niin kovasti haluaisikin. Eiköhän tästä yhdessä selvitä, onneksi on rakastava perhe ja tukiverkkoa ympärillä.
  Leena: Kiitos Leena, totta kai otan sen vastaan. Tulenkin heti kurkkimaan blogiisi.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)