lauantai 22. lokakuuta 2011

Elämässä kuuluu ryvettyä

Eilen oli jälleen hakasten poisto. Jee, tänään pääsisi jo saunaankin =) Haava on jälleen parantunut hyvin. Turvotusta on vielä reippaasti ja tunnottomuuttakin. Éi mitään toiveita, että olisi kärsinyt nukkua oikealla kyljellä. Tosin oikealla kyljellä nukkuminen ei ole onnistunut vielä missään vaiheessa tuon ensimmäisenkään leikkauksen jäljiltä. Siihenkin alkaa siis jo tottua, kuten myös siihen että koko ajan tuntuu oudolta oikeassa kyljessä. Käsi on ehkä vihoítellut nyt taas vähän enemmän.  Oikean kylkikaaren alla on kipua (Mut hei, maksa oli ok!) ja  lapaluun takana jumitusta. Voi tietysti johtua siitäkin etten ole maltanut olla puuhastelematta kaikenlaista ja tokihan ryhtikin saattaa muuttua kun on niin toispuoleinen. ´Tai sitten mä vaan kuvittelen kaiken kun kuulin, että siellä lapaluussa näkyi jotain muutoksia siinä gammakuvassa... Hmm, jokohan sitä kohta jo voisi varata ajan sinne kunnollisen proteesin sovitukseen?
Olen alkanut ikävöimään takaisin töihin. Olo on jotenkin tarpeeton, kun pyörii päivät pitkät kotosalla. Vaikka kyllähän lapsista tietysti on kiva kun äiti on vastassa kun pääsevät kotiin. Haluaisin takaisin tavallisen arjen ...


                "Elämässä kuuluu ryvettyä. Siinä kuuluu särkyä, eksyä ja   olla ymmällä."
                                                              -Tommy Hellsten

                                                                     Puuterihuisku

1 kommentti:

  1. Täysin eri mieltä. Syöpään ei "kuulu" sairastua, muu rypeminen on sitten asia erikseen. ;)
    Töihin kaipaaminen kuulostaa terveeltä ja eikös siellä voisi käydäkin, tervehtimässä, mutta malttaisit nyt vaan nauttia lapsista ja keräillä voimia tuleviin koitoksiin.

    Siihen joutuu varmaan tottumaan joksikin aikaa, että vaiva kuin vaiva, niin ensimmäisenä on mieklessä syöpä.
    Siitä huolimatta, voi hyvin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)