tiistai 22. marraskuuta 2011

Tere, tere taxotere!

Eilen koitti sitten vihdoin päivä, jolloin pääsin aloittamaan hoitoputken. Ensimmäinen Taxotere on nyt tipultu ja kaikki on sujui oikein mallikkaasti. Mennessä jännitti ihan hirveästi. Hoitajan kysessä millä fiiliksellä tulen hoitoihin alkoi väkisten silmissä vesi kiertää. Onneksi sain nopsasti koottua itseni ;) Hoitaja oli mukava ja jopa suonikin löytyi nätisti ensimmäisellä yrittämällä. Kaiken kaikkiaan aikaa  lääketiputus osastolla kului reilu kaksi tuntia, itse tiputukseen meni noin tunti.  Ensin tiputeltiin pahoinvointilääke ja sitten itse Taxo ja siinä rinnalla keittistä.Kylmähanskoja ja töppösiä pidin tiputuksen ajan estämään kynsivammoja. Onneksi muuten ei ole rakennekynsiä ne olisi kuulemma joutunut repimään irti, auts! Sain myös vinkin, että kynnet kannattaa lakata tiputukseen mennessä, sillä kynsilakka suojaa myös kynsiä. Jääkypärää en halunnut, hiukset lähtevät enemmin tai myöhemmin käytti kypärää tai ei. Toisekseen kun minulla on migreenitaipumus niin kypärän käyttö ei olisi ollut suositeltavaakaan.


Tiputuksen jälkeen oli aivan normaali olo ja kävin jopa kaupungilla hattuostoksilla heti tiputuksen jälkeen. (Hatuista ehkä myöhemmin lisää.) Mies oli tällä kertaa kuskina, mutta seuraavan kerran menen sitten ehkä itse omalla autolla.  Cefit on sitten eri juttu sitten kun niiden aika koittaa. Öisin ei tuon kortisonin johdosta ole oikein nukuttanut, sitähän siis otetaan aina tuon tiputuksen yhteydessä ennen ja jälkeen. Tänään on ollut hieman sellaista öllötystä.  En kuitenkaan ole nähnyt tarpeelliseksi ottaa noita lääkärin määräämiä pahoinvointilääkkeitä. Vielä ainakin tuntuu, että on pärjään ilmankin. Suu ei ole kipeä, mutta kaikki ruoka maistuu hieman omituiselta ja mauttomalta.  Saas nähdä mitä huominen tuo tulleessaan, oireet kun näistä Taxoista tulee hieman viiveellä. Toiveissa oli päästä kampaajalle hieman lyhennyttämään hiuksia. Ei sitten olisi niin rasittavaa siinä vaiheessa kun hiuksia alkaa lähtemään kun ei ole joka paikka täynnä pitkiä irtoilevia karvoja.

                                                               ♥
                                                            

                                                    Sytohuuruisin terkuin,

                                                        Puuterihuisku

1 kommentti:

  1. heippa :)

    mun äidillä ei lähteny hiukset kylmäkypärän ansiosta, vain pikkaisen enemmän lähti kuin normaalisti, mut kukaan muu kuin äiti itse ei sitä edes huomannut. peruukkikin oli valmiiksi hommattu, eipä sille kuitenkaan käyttöä tullut.

    -S

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)