perjantai 4. marraskuuta 2011

Hetken onnellinen

Kävin tänään (taas) jälkitarkastuksessa. Lääkäriin meno jännitti tällä kertaa aivan kamalasti. Mietin, että joka kerta olen tuolta "tissipolilta" poistunut kyyneleet silmissä; ensimmäisen  kerran kun lääkäri antoi tuomion että koko rinta pitää poistaa ja toisen kerran kun kerrottiin että tuleekin vielä toinenkin leikkaus. Kyyneleiltä ei vältytty tälläkään kertaa, mutta nyt kyyneleet tulivat vasta autossa kotimatkalla.  Ja tällä kertaa kyyneleet olivat helpotuksen kyyneleitä!  Kainalon imusolmukkeet olivat puhtaat!!! Aivan loisto juttu siis. Nyt tietysti voisi ajatella, että toinen leikkaus tehtiin turhaan, mutta mitä tuota enää miettimään. Hyvä kun otetaan varman päälle!


Onkologille sitten parin viikon päästä kuulemaan mitä hoitoja on tulossa. Ihanaa, kun tämä homma alkaa nyt etenemään =)  Lisäksi sain kuulla että rintasyöpäni on hormonipositiivista ja her2 negatiivista laatua.


                               Nyt on hyvä aloittaa hymyssä suin viikonlopun vietto! 

                                                                           

                                                          Puuterihuisku
1 kommentti:

  1. Onnittelut puhtaista imusolmukkeista! Turha leikkaus, mutta sitähän ei leikkaamatta voinut tietää. Hyvä sekin, että syöpä on hormonipositiivinen, jolloin uusimisriskiä vähentämään voi saada lääkityksen. No, harminsa silläkin, mutta sitä nyt ei vielä kannata murehtia. Ensin vain kovasti tsemppiä syöpälääkärin tapaamiseen, siellä viimeistään saat aikataulua jatkohoidoille. Odottajan aika on pitkä ja sitä odottamista tämän taudin kanssa joutuu opettelemaan. Siitä huolimatta - voi hyvin ja hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)