keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Jippii ja jaiks!

Onpas kulunut taas monta päivää, etten ole käynyt täällä kertomassa kuulumisia. Mut hei, nyt on vihdoin kerrottavaakin!  Kävin nimittäin eilen tapaamassa onkologia ja vihdoinkin pääsen aloittamaan ensi viikolla hoidot. Hoitoja tulossa ne kaikki mahdolliset niin kuin  arvelinkin. Eli sytostaateilla aloitetaan ja sitten keväällä vielä sädetykset päälle. Sairaslomaa napsahti pitkälle kesäkuun puolelle.Onkologi oli erittäin miellyttävä ja vaikka ajat oli reilusti myöhässä hän jaksoi hyvin käydä tilannettani lävitse kanssani. Hänen mukaansa tilanteeni näyttää hyvältä ja ennuste on hyvä. Näiden sanojen voimalla jaksan varmasti rämpiä hoidotkin lävitse.
Hiusten lähteminen tietysti mietityttää, mutta enköhän minä siitäkin selviä. Mietinkin, että pitäisikö käydä jo valmiiksi leikkuuttamassa vähän lyhempi malli hiuksiin niin ei lähteminen sitten tuntuisi niin karulta.Minulla on ajatus pätkinyt kummasti viime aikoina ja huomaan, että on vaikea keskittyä asioihin. Ostin miehelle isänpäivälahjaksi puhelimen ja liikkeen myyjä varmaan ajatteli, että kyllä on rouvalla paljon tyhjää tilaa vuokrattavana korvien välissä. En tiennyt mikä puhelinliittymä minulla, en meinannut muistaa miehen sos.turvatunnusta ja hyvä kun omasta puhelimesta osasin luntata oikean puhelinnumeron.  Aika pelottavaa oikeastaan. Ehkä ihan hyvä etten ole töissä sekoilemassa.... Ehkä sitä vaan on enemmän stressaantunut kuin oikeastaan myöntää olevansa. Perjantaina olisi ensimmäiset (ja kenties ainoat) pikkujoulut. Yritän ottaa niistä kaiken ilon irti! Jänskään vaan ennättääkö uudet korkkari tulla postiin ennen sitä. Mutta ei kun korot kopisemaan ja helmet heilumaan!

                                               Mukavaa pikku jouluaikaa kaikille, voikaa hyvin  *<:)

                                                                                ♥

                                                                     Puuterihuisku

3 kommenttia:

 1. Helpottaa varmasti tieto hoitoaikataulusta, tai ainakin sen suunnitelmasta. Hiuksista luopuminen on varmasti iso asia, silloin syöpä tulee näkyväksi ulkopuolisillekin ja joutuu miettimään mitä ja miten paljastaa tai peittää.
  Hoidot pelottavat, kun omista sivuvaikutuksistaan ei voi tietää etukäteen. Vaihtoehtojen puutteessa on vain mentävä hoito ja jakso kerrallaan. Nyt on odotteluväsymystä, myöhemmin ehkä hoitoväsymystä, mutta asenne sinulla kuulostaa olevan kohdallaan. Puoli vuotta jossain toisessa asiassa olisi lyhyt aika.
  Nauti täysillä pikkujouluista!

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleeni se Sinkkuelämää- sarjan jakso jossa Samantha riisui peruukkinsa syöpänaisten juhlissa ja kaikki muutkin tekivät samoin. Se oli jotenkin koskettavaa, esille tuleminen sellaisena kuin on siinä tilanteessa..

  Olet isossa kohdassa. Toivotan kaikkea hyvää. Hienoa että aikataulu on nyt nähtävillä ja ennuste hyvä! Upeita pikkujouluja!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanaiset! Ja Leena piti heti linkittää blogiinkin tuo pätkä =)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)