perjantai 25. marraskuuta 2011

There's a party in my tummy

Tänään on neljäs päivä ensimmäisestä Taxosta. Eilen närästys vaivasi aivan hillittömästi, alavatsaa nipisteli, jalkoja ja lonkkia pakotti. Edelleen palelee ja päätä särkee. Olen nyt popsinut Panadolia, mutta ei se tunnu oikein tehoavan tuohon päänsärkyyn. Somacit aloitin tosiaan myös noihin vatsavaivoihin, mutta niitä pitäneekin syödä muutama päivä ennen kuin alkavat vaikuttamaan.


Eilen yritin sitten päivällä hieman pötkötellä ja keräillä voimia. Taisin jopa ihan nukkuakkin. Illasta sitten olikin jo vähän parempi olo. Tiedän, että olo helpottaa tästä varmasti lähipäivinä, mutta silti masentaa. Vielä viisi tiputuskertaa jäljellä ja luulen etten Cefeissä ainakaan helpommalla pääse. Jotenkin sitä on varmaan yliherkistynytkin kaikille tuntemuksille.  Kuuntelee tuntosarvet koholla  kaikkia pikku nipistyksiä ja tuntemuksia.  Mutta kaikesta huolimatta kyllä täällä pärjäillään!


Puuterihuisku


2 kommenttia:

 1. Hope the party is soon over and you feel better :)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Olen itse käynyt v. 2009 läpi samat hoidot kun sinä. Ensin siis Taxotere x 3 ja sen jälkeen CEF x 3.
  Koin CEFit pahempana kuin Taxon vaikka tietenkin silloin taxon aikaan pidin sitä tosi inhottavana. Kortisonin valvottava vaikutus, luusto ja lihaskipuilu, väsymys jne. Huonovointisuutta ei taxoterestä tullut, kun taas CEF aiheutti ällötystä.
  Silloin kuin hoidon sivuvaikutukset ovat pahimmillaan lähtee mielikin helposti karkailemaan ikäviin ajatuksiin, mutta kun oireet häipyvät ja elämä taas voittaa niin mielikin piristyy kummasti.
  Syöpäni uusi kahden vuoden jälkeen rintakehän imusolmukkeisiin ja tällä hetkellä minua hoidetaan juuri tuolla Taxoterella. Melkoisella rutiinilla hoidot tuntuvat nyt menevän (6 hoitoa takana jo tälläkertaa) kun tietää mitä odottaa. Viimeiset kortisonit otin eilen aamulla ja nyt odottelen "pahimpien" sivuvaikutusten alkua. Voimia sinulle hoitoputkeen! T. Nenna

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)