tiistai 1. marraskuuta 2011

Ulkoistetut silikoonit

Blogissani on ollut viime aikoina hiljaista. Ei ole ollut ihmeemmin mitään kerrottavaa sairauden osalta. Toisesta leikkauksesta tulee huomenna kolme viikkoa ja vointi on hyvä. Eilen sain vihdoinkin hommattua sen kunnollisen proteesin. Nyt ei tarvitse enää käyttää Fill-Airia tai pehmeää ensi proteesia  ;)   Ei sitä kuulkaas olisi voinut vielä jokunen kuukausi sitten uskoa, että rintaproteesikin voi tehdä ihmisen onnelliseksi ...  Toki kaipaan kauniita alusvaatteita, ja edelleen ihmettelen miksi kauniiden proteesiliivien löytäminen on niin vaikeaa. Meitä yksi tissisiä kun kuitenkin piisaa Suomen maassa. Siinä olisi markkinarakoa kerrakseen!

Perjantaina olisi sitten jälleen jälkitarkastus. Odotan jo kovasti, että pääsisi aloittamaan muut hoidot, vaikka samalla ne pelottavatkin aivan valtaisasti.Puuterihuisku

3 kommenttia:

 1. Ehkä se on tämän aiheen ympärillä ihan hyvä jos välillä ei kerrottavaa olekaan? Kertoneeko jostakin ihanasta tasaisuuden hetkestä?
  Olet edelleen ajatuksissani..

  VastaaPoista
 2. Tsempit perjantaille :) Silloin varmaan tulee jotain aikataulua jatkoillekin. Jos ei niistä muuta iloa ole, niin pystyy sitten ainakin suunnittelemaan - tai olemaan suunnittelematta - tekemisiään pitemmällä aikavälillä. Pelottaa varmasti, mutta yksi huoli ja hoitosatsi kerrallaan. Rohkeutta ja voimia! Ja kauniita alusvaatteitakin vielä joskus :)

  VastaaPoista
 3. Paljon kiitoksia kommentista... saman minäkin huomasin kakkua leikatessa.. että glögikiille oli eläväistä sorttia!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentistasi =)